- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за поза 69?
Всяка жена се е разсейвала по време на 69. Ако не се разсее поне малко, значи мъжът е много зле в лизането.
Мии да, готинко е. Ама не е за постоянно. Само понякога, когато ни прищрака. А и не е особено удобно. Аз не обичам да се кетря отгоре му, той не обича да е отгоре ми, защото ако клекне малко надолу и като си го навре едно хубаво в устата ми и ми става лошо. А и се изморява. Не е удобно просто. Най-добре си е странично 69. Ама и тогава трябва да се кълча и извивам..А и разсейването си го има.
За да се отпусна и изцяло да се насладя на френската, трябва да не правя нищо. А аз мисля все пак и на него да му е кеф.
Е, не, като цяло е хубаво. Има си и положителните страни.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Мнооо е яка и е супер задоволяваща.. който не е пробвал ИЗПУСКА![]()
Харесва ми
хахахахах...
ние като застанем на 69...и той като почне да ме лиже....иииииииии \/
\
/ аз забравям да му духам и спирам...от време на време едвааааа едва пускам език
в интерес на истината само стояя....
![]()
А какво се има в предвид под "разсейване"?Първоначално написано от `Death`Whore`
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Има се предвид, че когато на човек му е много приятно, несъзнателно се отпуска, затваря очи и се отдава на удоволствието. Не ти ли се е случвало?
Ами не ме кефи особено,защото ми е трудно и двете неща,а и обичам дасе отдам изцяло на това,което ми прави гаджето ми.
Аз мога пак да й правя шпакли и пак да се отдам на удоволствието. Поне не мога да схвана тази логика. Да де, всеки с вкусовете си. Мен пак може да ми е много яко, ама баш да се разсея толкова, че да забравя и моята част от позата .... Както казах и по-горе, по-възбуждащо според мен е 69 отколкото поотделно.
vazbujda6ta poza e naistina...Първоначално написано от impress
Love you Kris !!!
Не съм и почитателка честно казано...
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
мене ме кефи то е вапрос до нагласа ситуация и партниор ина4е първо аз после тя двамата заедно нали си правим удоволствие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
слепите виждат,глухите чуват,а немите говорят
само ние сме глухи , слепи и нями за роблемите на околните
мен пък ме кефи....честно казано не бях чувала някой да се оплаква от 69....![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Е, вече чу, по-точно видя половината форум да се оплакваПървоначално написано от slan4evo_momi4e
![]()
СуПерРрРрРрРр. .... ... .
явно и такива хора има...въпреки че преди време четох в една тема за любимите пози и всеки втори пишеше 69....Първоначално написано от impress
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
momi4e,dobre li siПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
mislq 4e e gotina,oba4e e super neudobna,pone za momi4eto.
Az obi4am poza 114 kato praim 69 da dode tate i da zavre 45 kalibrov Kolkt v dupenceto![]()