- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обръщам се къ момичетата в сайа
exploitedteen ае не ми се рови щото
А инъче правилно за пддържането на висока лична хигиена. Просто се къпеш. А решението са обезкосмяването всъщност идва от арабските страни (както и обрязването) просто защото нямат възможност често да се къпят, поради честата липса на вода
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ужас, не мога да го понеса! Скачам от третия етаж.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
След 3,25-3,75 метра ме очаква асма пълна с грозде \
/
Признавам си че ми трябваха 6-7 секунди докато загреяПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Мисля че вече е споменавано това. Коментирана е темата и идеята. Мисля да проспусна, понеже разкри пъклените си планове, които лично на мен не ми допадатПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ам айде казвай. Може и да е лъжа (каквато и предполагам че ще е ) за да ни привлечеш.Първоначално написано от exploitedteen
Снимка![]()
![]()
![]()
Ако не си ме послушал и казваш истината...привлекателно звучи![]()
Ако си решил,че ще се поддържаш(т.е. ще се обезкосмяваш) отиди на кола маска.Вече много момчета ходят,така че няма място за срам и т.н.
Успех!![]()
За мен е много тъпо момчетата да си премахват космите на краката.Незнам кво толкова ви пречат на ваз момчетата.Според мен е по-мъжествено.Незнам, не харесвам момчета, които си премахват космите.Примерно да си подстригват мишниците да ама да ги бръснат....някак си не ми допада
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Педерастията завзема света. Преди да си бръснеш краката и да носиш розово беше мега педалското, ама сега се възприема като нещо нормално.
Ходя по улиците и всеки втори или с розово, или си обръснал краката, или се намазал с некви кремчета и лайна. I see ghay people everywhere.
Тия индивидите, които правят тези неща, you're fucked up.
Първоначално написано от Psycho Realm
Пропусна изрусените коси ииии ужасните герганчета,които им висят до пъпа...за мен тва не може да се нарече момче!Но явно важното е да се водим по няква измислена "мода".
Още от утре тръгвам да си търся някое розово меченце...опс "момченце",за да съм в крак с модата и да ми завиждате!![]()
![]()
Вие сте мои хораПървоначално написано от angel4e^ot^ada
=D>
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
По-добре вземи направи нещо по-полезно от това да си бръснеш краката.
А на теб твоите пречат ли ти, че ги махаш?Първоначално написано от Imaginar4e
Абе аз съм момиче... МНого се чудя всичките ми приятелки си махат космите на краката, дали да ги махна и аз?? Мен не ми пречат, ама... Де да знам...
Имам малко проблеми като ги сресвам, защото чупя гребените, ама пък да ги махам не е ли малко прекалено???
![]()
Сега сериозно- не виждам какъв ви е проблема. КОйто иска, да ги маха. КОйто си го кефят, да не ги маха и това е. Аз честно казано не разделям мъжете на "космати" и "епилирани". Не ми прави особено впечатление. Ако някой мъж се чувства по- добре без тях, защо да не ги епилира?![]()
За наркоманите ок, ама какво сме ти направили ние, пияндетата??? Милост...плановете ми включват вече създаване на мощна военна сила, която да бие наркомани и пияндета...![]()
п.с Обраслите мишници не ми действат много възбуждащо...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Спокойно, за пияндетата ще има милост...все пак ще трябва да се бием помежду си (което така или инъче става често), но да биеш и самия себе си вече е прекаленоПървоначално написано от rosskata
![]()
По принцип не харесвам обезкосмени мъжки крака... така, де, гейско е (не ми обръщайте внимание, на бутилка вино съм). Но съм и на мнение, че ако един мъж иска обезкосмяване на интимните части на жена с коло маска, първо той трябва да си направи.
П.П. Споко, редовно си ходя на коло маска, не съм орангутан!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
hora,otklanqte se ot temata!!!
da si br1snete krakata![]()
![]()
mislq 4e tova za sega izrazqva mnenieto mi
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Аз пък бих те посъветвал да правиш това,което ти искаш и което ти сметнеш за добре,а не просто за да угодиш на приятелите си.Когато си сигурен в нещо не трябва да се влияеш от мненията на други хора или от техните препоръки,може би чак,когато не си сигурен можеш да се допиташ до тях.
Незнам на мен ми призлява като видя някой педализиран (а това доста често се случва ) ... До къде стигна света ... Как може някой с розова блузка , изрусена зализана коса , джапанки , бръснати крака , ръце , подмишници ... да нарича себе си Мъж / момче ?! Представете си стоят момче и момиче и момчето дава съвети на момичето каква брасначка и какви кремове да използва за да са и гладки краката като неговите ...Не сериозно наистина недей - гейско е !
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
men me kefqt li4no mom4eta koito se epiliratpove4eto momi4eta tva im haresva
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
това е твое решение!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
*Sumerian_Haze*
=D> =D> =D>
bravo,to4no taka!mnogo qko izkazvane
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Пич, сам си преценявай, обаче аз не виждам никакъв смисъл от това момче да се обезкосмява... А пък и само, защото някой друг го прави и ти да земеш тръгнеш "по неговите стъпки" ми се струва адски глупаво. Както казах, най-добре решавай сам!