- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koi stil pesni sa vi lubimi
Много малко стилове си написала. А и баладата мисля, че не е стил.
11 tochka deaktiven profil.
Za baladata ne sym sigurna ami haresvam rap 4alga dens i house ne moga da si izbera koi po to4no
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
dance, metal, house, pop![]()
Chalga techno hause dance...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
po princip si padam po dance muzikata no tova lqto mnogo se zaribih po house, techno i trance stilovete..sqka6 nai golemite letni hitove sa to4no ot tozi tip..viziram lucky you, elektro, i wish you would...i o6te dosta
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Слушам всичко стига да е хубаво![]()
Пфф само толкова ли са стиловете според теб? Ами рока къде е? А пънка? Ска? както и да ее....Слушам мнооого неща...главно харесвам рок...слушам и малко габа...метъла също ми допада
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
k*r za chalgata i rapa![]()
![]()
Yupeeee !
а ти можеш ли да се държиш малко по възпитано и да не похлаждаш спорове между потребителите? Когато и ти станаш известен певец и по-добър и известен от тях,тогава мога да приема до някаква степен държанието ти,но засега нямаш такова право.Първоначално написано от Paduan`
Реге, Класическо, Хард Рок, Прогресив Рок, Транс, Псайходелик, Хип - Хоп, R&B, Ретро, Всички видове Метъл ( съжелявам не се сещам видовете ), Free Style, Лайф Микс, къде са тези стилове
Rap и всички под категорииТранс
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Пpедимнo денc , нo xapеcвaм xип-xoп и мaлкo мeтaл.![]()
kakvi sa?Първоначално написано от Whisskas
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Щом са хитчета, са поп, което означава "известен".![]()
Миличка миличка... в грешка си тези летни хитове нямат нищоПървоначално написано от Sophie
общо с риъл техно. Това са просто няколко комерсиални хита
или по-скоро фешан хаус.![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Хах е тва ли са сички стилове музика - ми къде е олд скуул чалгата (радка пиратка)? Ми гюбекос чалга(мангафте чалаф) ? Ми гръцко? Српско? Поп-Фолк? Фолк-Лор? Перхидрол чалга?![]()
2т. системно
всичките написани жанрове имат много под разделииначе отговорих метъл :P
ШАРЕНИЯ ^^
HOUSE. i ne se pishe haos shoto tva nqma nishto obshto vzemi mlako poveche se pointersuva ot muzika che kato gledam kolko ti e tupa anketata....
Темата се повтаря за 100-тен път ... А иначе - heavy , speed и gothic metal и hard rock ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...