- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямаме терен за секс а много искаме!
Абе хора хода от вече година и нещо с гаджето ми и двамата сме на 16 ама нямаме терен за секс.У дома не става,у тях също,на хотел пак не става...Айде предложете къде можем да го направим само да не е в някви тревотии някво цивилизовано място и със сигурност да няма вероятност някои да дойде.ПЛС
Да ви имам проблемите! Лято е, бе, мамка му...терени под път и над път!
абе мацко не бъди толкова сигурно ...![]()
mi na vito6a nqkude?ili idete na more ako ima kak....pomoli priqtel
ха ами дали съм от софияи на море не става просто наще нема ме пуснат...
У вас и у тях вероятно не става заради присъствието на родителите(които би трябвало да ходят на работа!).Няма ли начин някой път да разкарате всички роднини от твоя или неговия апартамент?Иначе на хотел ще е много тъпо - все едно отивате специално за това и трябва задължително да го направите и дори да се откажеш в последния момент(поради неподготвеност или не се чувстваш сигурна) приятелят ти може да се оплаква,че нямало смисъл да отивате на хотел и т.н.По-добре решението да дойде спонтанно(но имайте презерватив наблизо).Може да отидете в дома на някоя твоя добра приятелка или негов много добър приятел и те да се разкарат.Или у баба и дядо(ако пък те се разкарат).Или във някой асансьор(не е препоръчително за първи път,не е много романтично,по-скоро екстремно) или във някой вход(ама това си е съвсем рисковано).Може с приятеля ти да сложите ключалки на вратите на стаите си.За друго сега не се сещам,но като измислиш някое 'ефикасно' място,кажи ни,че с моя приятел имаме подобен проблем![]()
в кенефа на аерогарата пробайте
ае що за глупости
все ще намерите момент вашите да не са си вкъщи
Еми осевн в нас да ви покана а , бе терен се намира толко ли не можете да изгоните ваще казваш , че ще гледате филм и готово.
Don't hate the player , hate the GAME!
emi obarni se kam nqkoi tvoi prqtel... deto ima teren.. da ti go osvobodi za 1 den i da si marsuvate vatre na spokoistvieПървоначално написано от гхфр
![]()
![]()
btw tva teren mi zvu4i super typo.....i gnusno. nqq li edna po huava duma e de`a
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ot koi graD STE VE ako ste ot varna moje da izmislim ne6toПървоначално написано от гхфр
![]()
Хаха, теренът да ви е проблем! Когато стане тъмно, отидете в някое училище или детска градина. Или в някой голям парк - винаги има каше места.
Чети малкоПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Първоначално написано от гхфр
Единственото решение е мотел или хотел.
Друга идея,по като за тебе....
Има къщи дето са свободни и се дават стаи под наем за по 1-2 вечери.
Навсякаде ги има тия,трябва само да разпитате,пък и няма да ви е мн скъпоако пък не намерите,качвате се в едно такси,и му казвате,закарайте ме някаде кадето да не е скъпо и да можем да останем за 1 вечер
таксиджиите знаят всичко
![]()
i az tva misleh ,ama toi e napisal ,4e ne stava....
EMI PI4 IMA EDIN LAF - NE MOJE HUQ V PUTKATA I DUSHATA V RAQ![]()
![]()
![]()
В детска градина може и през деня. От опит знам. Или ако сте две училища в една сграда и когато в другото (на горните етажи) няма никой отивате тамПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
Ама вижте...утях и у идвамата неможе, както и в хотел, а да е на "цивилизовано място, без тревотии". Как мислите ще стане? Сигурно и у приятел не го устройва. А са на 16 и ходят от година и нещо...бахти лудницата
Е, той малоумен ли е? Иска затворено място, да не е хотел, не може в домовете и на двамата...магия ли иска?
hotel ili v priatel ...
Yupeeee !
А проблема е в това че има някой по домовете ви ли? Аз пък съм прайл снимки в моята стая докато майка ми е в хола. Понеже приятелка от моя град не си хващам и все спим един у друг (домове имам впредвид, е и не само) и вечер...Или за следобеден сън цялото семейство (утях) и на родителите й им е прекалено ясно. Най-малкото то тя... (момичето с което давам някой от примерите) не беше от най-тихите![]()
ot li4en opit znam (poneje imam s16tiq problem) nai qko e (p1k i kat za 1-vi p1t zaedno) nqkoq ve4er sled malko ama naistina malko alkohol na nqkoe kupon4e koeto da ne e sas 50 4oveka. ne6to po spokoino taka 6-7 4oveka frendove. da si se osamotite samo 2-mata f spalnqta na golqmoto leglo i cqlata no6t 6te b1de va6a(est 6e zaklu4ite vratata) i 6te moete da i se nasladite kakto trqbva bez da b1rzate. tova e. dori i domakina nali ako e po va6 4ovek (kakto se predpolaga 6tom ste f tozi tesen kr1g) mojete da mu kajete za kakvo stava duma taka 4e da ste sigurni 4e nikoi nqma da vi pre4i i prek1sva...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
e nqma kade mom4eto da zkara priqtelkasta si da praqt sex ve ko tolkova stranno vi se struva,moje pak tq da e nqkva takava da ne iska navan
Те не искат сред природата, представи си какъв уж ще е, ако има хора в другата стая...
da sigurn0 sred prir0data e adski wyzbujdasht0 i e newer0qtn0 izjiwqwane.. pf
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
След като не си опитвала, не давай мнение.