- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как правите секс
suglasna sum s mqstoto i nastroenieto...i s tova che edna jena vinagi se chuvstva jelana v sexy belio - vdiga samochuvstvieto, no pri men nikoga ne stoi dulgo vreme, priqtelq mi vinagi go mahaПървоначално написано от ninsy
![]()
![]()
![]()
Както другите казаха-зависи си от времето.Но е друго голи,направо не мога да се нагледам на тялото му.![]()
Първоначално написано от AnN_G
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Разли4но. Ако сме сами и имаме много време -голи4ки![]()
Ако оба4е искаме да го направим бързо и незабелязано тогава сваляме само гащите :P
![]()
Робинята на Quench
секса ми идва отръки (и буквално и преносно)![]()
TZ,TZ.....Първоначално написано от assd
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
какво ?Първоначално написано от marina star
![]()
зависи от времето и мястото. аз лично обичам да го правя на публични места . възбуждам се адски много и ми вдига адреналина до небето. тъй че повечето пъти съм с дрехи![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
zavisi ot mqstoto i vremeto koeto imame na razpolojenie-v pove4eto slu4ai sme goli napulno![]()
С презерватив и без презерватив![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
със близалка
Зависи си
Повече обичам чисто голи, преди това да се гушкаме голи, да я лижа, да ми врътне една свирка и т.н. и после ебането..
Голи...напълно голи до сега не съм имал от кого да се крия а и обичам да го правя на спокойствие нали разбирате ?!![]()
Облечени през стената(1м панелка) го правим.Първоначално написано от Гостетин
Един човек, било то мъж или момче, трябва да прави секс със боксерки в/у него.
Първоначално написано от A^B^S^O^L^U^T_$3><y
![]()
Чувствено!![]()
Животът е БРЯГ!
zavisi ot sotuaciqta![]()
мен лично ме кефи повече без дрехи но зависи къде ще те завари нуждата:P
:P
![]()
![]()
![]()
мии ако е вкъщи или в момчето напълно голи ноо ако е набързо или навън почти облечениаа някой път ме кефи да съм само по поличка напр или някое дантелено потниче
![]()
Напоследък винаги голи, защото сме или у тях, или у нас. Но в по-екстремни ситуации сваляме само надолу (екстремни ситуации - наприер в тоалетната в даскало...).