- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как правите секс
ii s dwe dumi kakto doideПървоначално написано от teardrop
![]()
nai-chesto po chorapki ,ama ne otricham che e imalo i slychai,kogato sme po blyzki,za da moje po-byrzo da se oblechem ako ochakvame nekaneni gosti :P
ами както всички казват зависи от ситуацията но аз най вече гола!!така е мн по якооо
Ми според зависи от мястото и с какво време располагаме.
как правя ли, ми буден![]()
axaa..Първоначално написано от maybelline
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
С дрехи е кофти.![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
ахахах през обувките обаче не минава панталонаПървоначално написано от AnN_G
И аз по чорапи хихихи ами по принцип лягам да спя с чорапки зимата, махаме пижамата, ама чорапите не си ги давам....Напоследък все си лягаме направо без дрехи- вечер излизаме от банята и право в кревата /е повечето пъти само спим де/ Обаче в крайна сметка е по-секси и възбуждащо да започнете с дрехи и постепенно да се събличате...
аз..всеки пат различноили както каза едно девойче в коментара си и аз като нея обичам навън където има много хора да го права и на мен от това страшно много ми се вдига аденалина иначе ако сме в къщи голички ааа по темата с чорапките ги оставям само ако са някои мрежести или някои секси..не става по глезенки нали
аа да и няколко пъти сам го правила и с секси ботушки или някои готини сандали с токчета
![]()
Не съм правил секс, но като цяло никога не бих направил секс с дрехи, защото няма да се чувствам комфортно, пък най-добре си е вкъщи до камината чисто голи![]()