- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 4eren moliv za o4i
Моя черен молив на Golden Rose.Хубав е,но преди да си го сложа си подсушавам малкодолния клепаш и се слага по-лесно.А на Impala са доста по-меки и се нанасят още по-лесно.
ползвам за долния клепач черния молив на орифлейм, а за горния ейвън. Орифлейм не се размазва-добър е за долняи клепач, но трудно се разнася...на горния нанасям ейвънския-доста е мек и лесно се разнася, когато искам да придам ефекта 'опушени' очи
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ами аз използвам черен молив на Garbellini.Това е единствения молив,който успявам да си сложа супер плътно и да стои достатъчно черно,а не някакво сивкаво.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
impala
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
az polzvam na golden rose i sum gore dolu dovlna ama iskam da vi pitam kak to4no postavqte na gorniq klepa4 i zaduljitelno li e kato slagam otgore da polzvam spirala 6toto vinagi kato si sloja gore izgleejdanqkak neestetveno i zatova si slagam predimno otdolu
Brooklin :P
В момента използвам молива за очи на марката Brooklin и съм много доволна.
Това е моят първи молив за очи и просто е невероятен. \/
Да-цяла нощ ми издържа без да се размазва!Първоначално написано от Reich_06
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ми аз ползвам на golden rose и на avon попринцип,ама и на brooklin съм пробвала и също е мн добър!
Az imam edin na Dior mek e i sum dovolna ot nego makar 4e az ne si slagam mnogo moliv no sum dovolna ot nego i nebese skup.
The boys and girls in the clique
The awful names that they stick
You're never gonna fit in much, kid
But if you're troubled and hurt
What you got under your shirt
Will make them pay for the things that they did
Ако искаш да не се размзва ти трябва твърд молив, аз ползвам на REVLON и много ми харесва, обаче той е мек...![]()