Не мога да повярвам...всички мои фр като видят родителите ми викат:"имаш мн готини родители" "майка ти е мн миличка" и др.А това изобщо не е вярно!От една страна почти всичко каквото им поискам ми го дават...но иначе са мн гадни.Дължи се на това че мн работят и са мн уморени и изнервени и т.н. ... това го разбирам,но трябва ли да си го изкарват на мен?Вечер като се върнат и като им е криво нещо и се заяждат с мен за най-малкото нещо.Да кажем днеска се връщат.Аз си счупих телефона преди близо 1 месец и мн рядко става на въпрос за това.И какво стана на въпрос за това и те отново като се развикаха,то не беше крещене не беше чудо!И аз им викам:"Баси вие като се върнете от работа и като сте ядосани и си го изкарвате на мен" и майка ми вика "Абе не е от това то!!!" и продължи да ми крещи.И така е почти всяка вечер!Мъчила съм се да говоря с тях но те само изопачават нещата сякаш аз съм виновна...Вече като се върнат и гледам да се наям по-бързо и да си се затворя в стаята и да не им се мяркам...но все нещо изскача...мн силна музика...че не съм ядяла...и какво ли още не!Нямам търпение да порасна и да се изселя от този дом и да си изкарвам сама парите за да не ми натякват непрекъснато за това...да си ям каквото аз искам...да се прибирам когато си поискам...да не ми крещи никой като се прибера...