- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated:Като ми дойде имаше късчета месо...
i taka ne mi be6e idvalo okolo 2 meseca i sega kato pak mi doide ima6e nqkvi kus4eta meso ili ne6to takova kajete ot kvo moje da e tova bqxa malki
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
Sumnqvams e che nqkoi tuk moje da ti kaje..Hodi na genekolog
Неподходящ размер на снимка в подпис!
tva ne zvu4i nikak dobre taka 4e barzo biagai na lekar!
ami po princip kogato si nerazpolojena ne te4e samo kr1v ami i neoplodenata qicekletka se izhv1rlq ot organizma koqto prili4a na k1s4eta taka 4e ne se pritesnqvai no za vseki slu4ai otidi na ginekolog za da si po spokoina
Always be yourself
дам, както black_angel_f каза, когато си в цикъл се отделя и яйцеклетката, а тя прилича на късчета... но все пак, след като не ти е идвало два месеца, а след това е имало такива парченца... най-добре отиди на преглед.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
To sa kuscheta obache ne meso...a placenta ili enshto podobno koeto nqma nishto obshto s emsoto
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мисля че няма за кво да се притесняваштва или са съсиреци кръв или плацентата която се изхвърля при менструация
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Не е месо това са съсиреци от кръв![]()
По време на менструация горният слой на вагината се бели, т.е. се обновява. И аз съм имала такива, просто по-големи парчета от вагината ти.![]()
Или съсиреци-и аз имам такива ако пия аналгин да речем.Не се тревожи-ако са малки-колкото кубче месо както казваш е ок,ама станат ли големи-лежи сеи повечко и често се мий.каквото има да се изхвърля от организма-ще се изхвърли.Аз от аналгин съм имала доста големи,ама за 1-2 дена минава.не пий лекарства дори да ти е много зле.Ако пиеш поради някакво лечение-консултирай се с лекар!
Това не е месо, нито плацента, нито ти се бели вагината....Тъй като не ти е идвало от 2 месеца, явно течението е по-обилно и това са съсиреци кръв.Няма място за притеснение!
Не се стряскай!Има месеци в които течението е по-силно-например сега е много горещо и кръвоносните съдове са по-отпуснати, следователно кървенето е по-обилно.Както знаеш кръвта се съсирва.Та докато излезе от теб търпи тези процеси в резултат на което ти се струва, че тъмночервени парчета месо се изливат от теб.Купи си витамин С-една опаковка и пий по 2-3 дражета 3 пъти дневно.Този витамин има кръвоспиращо действие и ще намали кървенето.
Мамо, готова ли е вечерятаПървоначално написано от `Death`Whore`
?
ole ne maina![]()
![]()
![]()
sazdarmica ne6to nqma6e li
![]()
![]()
Това не са късчета месо,а изхвърлената яйцеклетка и това се наблюдава в първите 2 дни от цикъла.Но не съм 100 процента сигурна.
mda! =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Абе спокойно бе!Това е нормално.http://www.az-jenata.com/jenskitaini/page1_1.htm
прочети това и не се шашкай!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Дам възможно е..Първоначално написано от Angel_Girl
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
не виждам защо си се шашнала.тези парчета не са месо,както вече ти обясниха,а съсиреци кръв + мъртви клетки от стените на МАТКАТА.няма никва плацента в таз игра..плацентата е ОРГАН,който се оразува само когато си БРЕМЕННА,за да пази зародиша..
тъй че не се притеснявай!
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ne se trevoji tova e prosto kosten mozyk.Qj poveche kiselo mleko i sirene.
Има и друг вариант. Това е аномалия на майката природа. Накратко. Била си бременна, това обяснява закъснението ти на цикъла. Все пак 2 месеца не си имала. Докато си спяла някоя вечер си се въртяла и нещо си натиснала корема си, при което си повредила плода. И точно тук идва мястото на аномалията - организма изхвърля мъртвия зародиш. От матката, да не ви отегчавам ще карам по-накратко, зародиша отива в стомаха и за няколко часа бива смлян. След което бива изхвърлен с гореспоменатите мъртви клетки от стените на матката, за които спомена ABSOLUT`me под формата на менструация. Това наистина е било месо, но от нероденото ти бебе. В много голяма част от тези случаи момичетата/жените не са и подозирали, че са били бременни. Може да са се получили вътрешни увреждания, затова е добре да си направиш преглед. Задължителна е визитацията на специалист гинеколог.