.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    АМИ Я КАЖЕТЕ,сега като ги е пила,нали не е имало никакви странични ефекти искам да попитам какво да очаквам сега,нередовен цикъл ли.Ще и закъснее ли ???

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стига с тоя Постинор-пиете го за щяло и нещяло.Внимавайте и н се празнете в приятелките си.Значи вие да си гледате кефа,а ние да си разстройваме тотално организма!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    АМИ Я КАЖЕТЕ,сега като ги е пила,нали не е имало никакви странични ефекти искам да попитам какво да очаквам сега,нередовен цикъл ли.Ще и закъснее ли ???
    При всеки е различно. Но по всяка вероятност ще й дойде по-рано от обикновенно. Примерно 1 седмица по-рано. На другия месец ще й закъснее. Чела съм за жени, на които не им е идвало 3-4 месеца след като са пили постинор, но не са били бременни. Така че очаквай всичко. Може да прокърви. Тъй то... и занапред измислете по-надежден метод за контрацепция.
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Vui potresena sam ! Kak moje da govorite gluposti hem da piesh oralni kontraceptivi , hem i prezervativ da izpolzvash i kuf e smisula che gi piesh togava.Ako si smenqsh partniorite -ok ama pri polojenie ,che spish s edin ?!Mn ste zle,pochetete malko za Oralnite kontraceptivi ,che te sa nai-sigurnoto sredstvo za predpazvane ot bremennost sled Stelializaciqta...Ako se piqt vseki den po edno i sushto vreme ..prosto kakuf e smisula ot prezervativi ?!? Plus tova prezervativut vuobshte ne e sigurno sredstvo ,zashtoto se kusa mnogo chesto i togava poludqvate i zapochvate s bonbonite postinor ...ujas ama taka e kato 13-14 godishni lapenca pravqt sex...te neznaqt kak se zabremenqva ,no inache golemi kakichki shtom sa pravili sex..No comment prosto !
    P.S.Dori i momcheto da svurshva v momicheto pri pravilna upotreba nqma nikakuf shans za zabremenqvane Tfa malko info da se prosvetite!

Guest

Как разпознавате като ви се скъса кондома?

Досега не ми се е случвало и слава Богу,но все пак да ви попитам,как се разпознава?Моля някой "щастливец"да опише

ами то много си зависи и кви презервативи ползваш!с гаджето ми само дурекс изпозлваме!има едни с мирис на мента и са сладки на вкус)

скъсан презерватив

Извите че започвам нова тема но съм притеснена и искам съвет моля правих секс с едно момче и презерватива се скъса той ми каза да съм спокойна че няма нищо но днес 3 дена след това докато бях в тоалетната по малка нужда ми падна част от скъсаният презерватив има ли вероятност да е станало нещо което не желая моля ви много съм притеснена ако сега си взета тест дали ще ми покаже вярно тъй като цикъла ми трябва да ми дойде края на месеца но съм адски притеснена и незнам какво да правя Благодаря предварително

Добре, че е взела това хапче, можеше да си баща вече.

Цитирай Първоначално написано от nikol887 Виж мнението
    Извите че започвам нова тема но съм притеснена и искам съвет моля правих секс с едно момче и презерватива се скъса той ми каза да съм спокойна че няма нищо но днес 3 дена след това докато бях в тоалетната по малка нужда ми падна част от скъсаният презерватив има ли вероятност да е станало нещо което не желая моля ви много съм притеснена ако сега си взета тест дали ще ми покаже вярно тъй като цикъла ми трябва да ми дойде края на месеца но съм адски притеснена и незнам какво да правя Благодаря предварително
    ИИИЙЙЙЙЙЛЛ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си