.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Търся една руска песен

Търся една песен, която чух по радиото - пееше мъж на руски език, но нищо не запомних от текста! Мелодията ми беше страшно позната, но не можах да се сетя кой е оригинала! Ако някой се сеща да каже! Мерси предварително!

Град
    plovdiv
    Дал си стра6но обяснение

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Xaxxa to e edna ruska pesen deto q pee myj na toq svqt 4e da se setime...
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еии да сещам се за тая песен дето имаше музика ипеше маж да е супер яка песен ...
    ти луд ли си е даи поне една дума от текста или нещо такова ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Съжалявам за тъпото обяснение, но наистина нищо не можах да запомня от текста! Мисля, че в припева се споменаваше "глаза" (не е на Crazy Frog - Chornie glaza)! Сигурен съм, че е кавър, но не можах да се сетя на коя песен!

Еми .. руски песни колкото искаш. Туку виж да гоовриш Фактор 2 - Красавица. Бърза песничка. Яка е И да не е тя... Пак ще и се зарадваш.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Не е тя, но мерси все пак

Супер фен
    Ами има една на морето я слушах на Dima Bilan песничката има я в агнл. и руски вариант
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Еми .. руски песни колкото искаш. Туку виж да гоовриш Фактор 2 - Красавица. Бърза песничка. Яка е И да не е тя... Пак ще и се зарадваш.
    тая песен наистина ем но яка мен мно ме кефи ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си