- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kurvi li sa horata deto pravqt na po 13, 14 i nadolu sex?
da mn qsno,ma4at se da se pravqt na golemi,ama sa tapi amlki kurveta,,.....teq nai gi obi4am daite gi nasam![]()
ab sega decata burzat da stavat golemi cigari ... tnt Ebat se bez da im puka zashtoto ne osuznavat realnosta
Ne s akurvi zashto da sa...Ako sa reshili che sa gotovi za tova kakvo im prechi..Te moje i na 11 da se ebat no ako go pravqt s priqtelq si kakuv e problema..Naistina malkoo rano e obache tva ne e faktor da gi naricha koito i da bilo kurvi...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да,те сега не са курви,но в какви ще се превърнат според вас?!След като са започнали да водят полов живот толкова рано,колко ли партньори ще сменят?![]()
super tupo e da pochnesh da go praish an 11-14 .. ama ako te sa k*rvi znachi sled 10 godini 80% ot bulgarkite shte sa k*rvi
a chestito![]()
Yupeeee !
opredeleno da!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не са курви, а по-скоро заблудени дечица - жертви на сексуалната си неграмотността .
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Не мога да се сдържа - "жертви на сексуалната си неграмотността".![]()
Ами курви по принцип са жени които правят секс за пари.Другия момент...кучки но това са жени които непрекаснато сменят интимния си партньор и непрекаснато мислят за секс.Но никъде в тези две понятия няма възрастова граница.Аз за пръв път съм правила секс на 13 години. Тогава не се чувствах курва кучка или каквото и да било.Сега вече се чувствам кучка връщайки се на зад във времето и преброявайки сексуалните ми партньори...
Don`t try to fix me i`m not broken!
[/url]
spored men e mn tupo da pravi6 na 15 da ne govorim za 13-14 no vse pak smqtam 4e naistina sa zabludeni.. i be mislq 4e sa kurvi no e glupavo..![]()
s spored men ne sa kurvi ako s aspali s eno mom4e no sa glupavi.a ako sa spali spove4e ot edno mom4e mislq 4e sa da!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Emi ne znam az sum na 9 i tate mi burka v putchicata a koi znae kakvo stava v klas s mene te me upoqvat tam i mi durpad devstvenata cipichka plqskat me kur za vas
Темата е разисквана многократно.
или са такива, или са прекалено заблудени, или няма достатъчен родителен контрол и всякакви подобни. Момичета с подобни възгледи се нуждаят от сериозна помощ.
Лека вечер.