- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли да обичаш двама души едновременно?
Вие сте???
Може, ама с различен вид обич. Примерно обичаш гаджето си и едновременно даже обичаш ваще...та така.![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Аз нямах в предвид дали обичаш по различен начин някой аз исках да разбера дали можеш да обичаш примерно двама гаджето ти и друг човек..по един и същ начин...разбрахте ме...не искам мнения като тва..аз обичам мама и тате и най-добрата ми приятелка и т.н.Първоначално написано от radiante
Не. Когато обичаш някой, не си и помисляш за друг, пък да обичаш....абсурд...
каква ми е умнаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не е невъзможно да си вл'бен в двама души...
Но да ОБИЧАШ някой е нещо различно и много по- трайно... Ще е трудно да обичаш двама едновременно...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Нарича се полигамия(май) и някои мои приятелки се оплакват, че страдат от него... Но не знам дали те знаят какво значи да обичаш... Не знам дали аз самата знам...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Ако говориш за тази любов, за която аз си мисля-според мен не можеш да обичаш двама души едновременно.![]()
Ще го кажа още веднъж - ЛЮБОВТА е по-силна от ОБИЧТА!Първоначално написано от rosskata
Аз обичам кучето си, но не съм влюбен в него![]()
=D>Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Първоначално написано от Supremacy`Girl
+1!![]()
Лично аз, когато съм влюбена фиксирам любовта си върху обекта на чувствата ми и тя си стои там...Не поглеждам други!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз съм влюбен в едно 100+ момичета. Всеки ден увеличавам бройката...
Всичко може щом прасето е дебело!!!![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Хахахахах!Различни гледни точки...Първоначално написано от BornFromPain
Магесник-баси логиката!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Да, но въпроса е по-скоро дали може да обичаш гаджето си(с което си да кажем от 10 години и е нормално да не си влюбен в него/нея вече) и да си влюбен/а в някой друг/а?Първоначално написано от Анонимко
ne mojesh da obi4ash 2ma ednkavo.. nevuzmojno e![]()
Първоначално написано от Анонимко
Aз просто правя разлика между вл'бването, при което си загубваш ума по някой, не задължително близък. Това е най- вече обусловено от желанието за близост, от хормоните и флуидите ако щеш... Така че може да си вл'бен в двама души. Това не е трайно чувство, с времето, когато то премине, или осъзнаваш, че човека срещу теб нещо... Не си струва, или преминава в Л'бов.
Л'бовта не е само бясно желание да си с някой. Тя е по- зряло чувство. За някой, когото познаваш. Някой, който освен л'бовник ти е и приятел. Някой, с когото можеш да си представиш бъдещето си, чиито недостатъци осъзнаваш.За когото би направил/а компромиси...
Така ги виждам аз нещата...
Обичта е нещо съвсем друго. Обичаш майка си и баща си, приятелите си, домашния си л'бимец...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от BornFromPain
без ерекция, няма любов
според мен...не!Можеш да обичаш някой и да харесваш друг,но да обичаш двама.Но има различни хорааз лично не мисля че съм способна
![]()
Mоже ,може само ,че на това му се вика 3 ка.