.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Хаха бъдете по скришни.....

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    чакаите малко е вие болни ли сте ..кво родителите са си супе нормални тваа че маиката на тва момиче я саветва кви презервативи ..извиняяям се ама това вече не е нормално ...извиняям се ама кои родител ще е щастлив от факта че 14-15 годишното му дете прави секс ... ако за нас тва е нормално за тях определено не е !
    и савсем сериозно не е нормално маикати да ти казва кви призервативи и противозачатачни да си купуваш освен ако не си от ромски произход !
    А ти кво предлагаш бе мъжки,като майка и знае,че си има приятел и ест им се иска да правят секс,тя не може да я спре.А тва,че помага на дъщеря си е супер добра постъпка,както в европейските държави,не както тук секса при младевжите да е ТАБУ,кво лошо има,по-добре ли ще е да я остави да прави безазборно квото си иска,ай стегни се малко

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ама ти си мно зле е моито момече ... то по тая логика
    -Мамо пуша от 4 години и вече сам на синио
    -(маиката) Дуре няма проблем ше ти давам парите за цигари

-Мамо снощи се напих като казак не можех да ходя и не помня нищо .....ана беше мно яка
    -(маиката)Браво мно се радВАм за теб(последва потупване по рамото !)

-Мамо нали ти казах че ходя с едно момче вече от 3 месеца ...е ония ден се ебахме ама беше толкова яко напрау супер густо ми напраи
    -(маиката) бравооо мно се радвам следващия път му купи виагра...

-олее мамо неска се надрусах супер яко тая кока мно не изкефи
    -(маиката) Брау е келеш аз 13 години от както си се родил те гледам и да не ми донесеш .....

Не смятам че нещо от сорта е нормално ,особено когато си на 15-16 години ! е освен ако не си от ромската раса !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Looooooooooooooooooool tuka qkouuuuuuu se raztqgat lokumi !!!

Фен
    Град
    У Нас!

-Мамо снощи се напих като казак не можех да ходя и не помня нищо .....ана беше мно яка

-Мамо нали ти казах че ходя с едно момче вече от 3 месеца ...е ония ден се ебахме ама беше толкова яко напрау супер густо ми напраи

-(маиката) Брау е келеш аз 13 години от както си се родил те гледам и да не ми донесеш .....

Не смятам че нещо от сорта е нормално ,нормално когато си на 15-16 години ! е освен ако не си от ромската раса !
    Незнам как сметна,че съм момиче,ако се обръщаш към мен де Ама правиш ужасно глупави сравнения.Отиваш до всички крайности,говориш за напиване,за друсане и в същото време за секс,обаче секса според мен е нещо нормално,а другите НЕ,така че е излишно да ги сравняваш.По твойта логика дай като не трябва да се друсаме да не правим и секс,а?И накрая казваш,че е нормално да се прави на 15-16 години,а момиче също е на 15

Супер фен Аватара на maybelline

Не смятам че нещо от сорта е нормално ,нормално когато си на 15-16 години ! е освен ако не си от ромската раса !
    Честно казано един такъв настойник би ме изкефил.То ясно че родителите ми не са такива,но няма да е лошо да има някой възрастен,който да ме приема дори с подобен сорт грешки

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    то че ще е яко ще е яко но ...сичко си има граници ....и аз ще се кефя да си пия кафето с цигарата с маика ми ....и да знае супер мно неща но не може ..аи се пак като ти е позволено всичко не е интересно .... както някои казаха "забранения плод е най-вкусен " !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    i az sum na tova mnenie ''zabraneniq plod e po vkusen'' osobeno slivata

не знам,с момчетата знам че са по-либерални родителите,но с момичетата...
    ама вие не знаете ли че ключа се слага на бравата от вътре,така никой не може да влезе...ама то май е късно вече...да сте мислили тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си