- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- acidburn & SouLRippe® (BEST FRIENDS)---Please Help!!! :(
Има един много голям проблем и не можем да го разрешим...Най-добрия ми приятел обича едно момиче от много време..10 месеца..тя ходеше с друг до преди 1 седмица и скъсаха..аз бях щастлив за него..но в 1 момент..аз се влябих в нея също..преди сам имал шанс да бъда с нея , но аз обичах друга..но сега..и двамата я обичаме и не искаме да се нараним...тя също не иска да ни развали приятелството а ние с него няма да се скараме но не знам какво да праим.. след като и двамата си викаме " ТРАГИ С НЕЯ " но ни пука 1 за друг...! PLEASE HELP FAST !!!![]()
P.S -момичето е на снимката !
prosto nikoi ne trygva s neq i tolkoz. myjkoto priqtelstvo trqbva da e dosta NAD tezi ne6ta
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Братле момичето е меко казано ужасно грозно!Ако искате да се биете за нея вие трябва да сте меко казано ужасно големи тъпаци но както и да е.Ако тоя френд ти е добър френд тогава му я отстъпи.Първоначално написано от acidburn
П.С.ГРОЗНА Е!
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
abe ti prost li si ili kioraf are takiva tapaci da mulchat pls
Искам да вия твоита путка кфа е кат мн знаеш..А ако си тръгнал да нареждаш ---НЕДЕЙ! YOU FAT FUCKING CRACK WHORE , GET A LIFE! LAST TIME I MET YOU U SMELLED ROTTEN CORPSE FUCKING SLUT!Братле момичето е меко казано ужасно грозно!Ако искате да се биете за нея вие трябва да сте меко казано ужасно големи тъпаци но както и да е.Ако тоя френд ти е добър френд тогава му я отстъпи.
П.С.ГРОЗНА Е!
IF I WAS YOU I WOULD NOT EVEN SHOW MY SELF , YOU NEED PLASTIC OPERATION FUCKING ORANGE HAIRY
COCKSUCKING FAGGOT, BY THE WAY HOW ARE YOUR NEW WHEELCHAIR? I HEARD YOUR MOTHER HAD NO FOOD , SO SHE HAD TO EAT UP YOUR FUCKING LEGS,
AND YOUR MOTHER IS A FAT JUNKIE , SHE GOT BLACK TEETH WHORE KID!
[/quote]Първоначално написано от acidburn
Хаха яд те е че харесваш грозилището нали?ГРОЗИЛИЩЕ!ГРОЗИЛИЩЕ!Т ЛКОВА Е ГРОЗНА ТАЯ ЧЕ Е МЕКО КАЗАНО ТРОЛКА!DONT MESS WITH THE BEST,OR DONT MESS WITH ME CUZ' YOU WILL CRY LIKE THE REST FOOL!
Ес куул ес кукумбър!
Btw разкарай снимката моля те че като я гледам ми се гади!
Ес куул ес кукумбър!
я по-леко със страстите... всеки си има вкус... за някой може да е грозна за други не
пък ако сте си истински приятели с който и да тръгне не би трябвало да се карате... пък ако не можете да не се карате, ако е съгласна си направете любовен триъгълник... толкова ли е сложно?!
Ekek искаш ли ве ?! YOU FAT FUCKING CRACK WHORE , GET A LIFE! LAST TIME I MET YOU U SMELLED ROTTEN CORPSE FUCKING SLUT!
IF I WAS YOU I WOULD NOT EVEN SHOW MY SELF , YOU NEED PLASTIC OPERATION FUCKING ORANGE HAIRY
COCKSUCKING FAGGOT, BY THE WAY HOW ARE YOUR NEW WHEELCHAIR? I HEARD YOUR MOTHER HAD NO FOOD , SO SHE HAD TO EAT UP YOUR FUCKING LEGS,
AND YOUR MOTHER IS A FAT JUNKIE , SHE GOT BLACK TEETH WHORE KID! YOUR FUCKING GOAT COCKSUCKING HOMOFILE ! YOU SHOULD FUCKING STOP WASTE YOUR TIME WITH THOSE WHORES AS GIRLFRIENDS , BETTER YOU SUCK YOUR DOGS COCK DAMN NIGGER KID ! AND YOU ARE FUCKING VIRGIN! DAMN WHORE KID, YOU CANT EVEN SMOKE LIKE A MAN U SMOKE LIKE A FUCKING FAGGOT ! U CANT EVEN LIGHT YOUR CIGARETT BY YOUR OWN DAMN INVALID KID ! GET A LIFE FUCKING PC NEARD !
ma i dvamata oba4e iznamerili po nqkoi drug laf ot neta deto teq lafove sa ot o6te predi da sa rodq, daje predi da sym bil zaplanuvam i sq dvaata sa narejdat. stiga e mom4eta, q se stegnete ili nai hul porasnete
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
abe kuf e toq forum pulen s idioti i geioveПървоначално написано от vlubchivo
oniq vikat che bila grozna mi te purvo da poglednat maikite si i posle da mi govorat che oshte ne moat da si izburshat guza sami trugnali postove da puskat debili....a ti puk s toq post bahti i gluposta ti nenormalna li si ? ti obichala li si?bi li go napraila tva? o_O bahti i maluumnicite det ste tuka
Какъв приятел си му, щом се замисляш дали да тръгнеш с нея? Та той я обича!
mi..na men puk mi haresva momicheto \/
Omg you are damn fuckin idiot.You thing when you are speaking english you are so cool huh'?Well i have a suprise for ya-ти си тъп.Ама страшно си тъп като си мислиш че на английски и с гоелми букви ше ме засегнеш по някакъв начин.В интерес на истината дори и на съм си правил труда да ти чета глупостите-само си губиш времето!Първоначално написано от acidburn
И Btw ТАЯ Е МНОГО АМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗНА И ТИ И ТВОЯ ФРЕНД СТЕ ПЪЛНИ ИДИОТИ!
Ес куул ес кукумбър!
mn qsno batka ti ne si geiПървоначално написано от Dreame{R}
Ако си оскубе веждите, ще става.
Направете си тройка хахаха... боже какво ми става напоследък само глупости пиша.
Иначе - сериозно - съгласен съм с `Death`Whore`.
11 tochka deaktiven profil.
shto ne mi lapnesh patkata i da mluknesh? ae nn more ot tvoite postoveПървоначално написано от Муки_рулз
ми лично аз бих го направила тфа, но зависи от др момиче... въпреки, че не се притеснявам за моето гадже... особено за приятелите ми... и ако обичаш не намесвай мойта или нечия друга майка...
emi da mi govorat oshte gluposti i da q narejdat i sha viim i bashtata i dqdoto i rqpata!@! a za oniq pich s vejdite pomislih go za svesten ama i toi bil pulen galfon (finger)Първоначално написано от vlubchivo
Ейсид то ти трябва да си гей за да я харесаш тая!Ето ви малко да си изплакнете очите:
![]()
Ес куул ес кукумбър!
abe hora nie pitahme seriozno vie zehte da q narejdate i da govorite gluposti tolkvoa li e trudno da dadete savet kat horata....![]()
аз да съм казала че е грозна или не?! не знам и кфо се занимавам баш тука... аз си казах мнението, а то започнахте да ме обиждате... трудно е да си тъп, направо не мога да ви съжаля...
1. ПОЛЪТ МИ Е ЖЕНСКИ!
2. На 12 ли си? 13? Най-много 14! Изказах лично мнение, ти започна да се държиш грубо. Какво съм виновна аз, че момичето ти се харесва с дебели вежди, а на мен не ми харесват?
Ei .. Muki iskash li 1 v 1 EKEK ? ti prusna kofata da ta vida det mn moish samo da pishesh..NA VA PITAM KVO E MOMICHETO BE FUCKFACE`s..iskam mnenie kakvo da pravim !!!...PLS SAMO NORMALNI I RAZSUDNI DA PISHAT !!! PEACE !