- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Любима сапунка по БТВ
Ей здравейте отново!![]()
Искам да ви попитам коя е любимата ви сапунка по БТВ.Понеже аз съм голяма фенка на сериалчертата и даже пуснах една анкетка.![]()
Аз лично обожавам "Жената в огледалото".Причината е,че не както в много сапунки има само любовни драми тук се смесват екшън,много интриги и никога не знаеш как ще продължи по-натам.Обичам и "Сребърните ангели",но вече е към края си.
Вие сте!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
аз гледам (понякога) жената в огледалото, въпреки че е мега елементарен и измислен, и бла бла.
а тва сребърните ангели кога почнаха да го дават, че да свършва вече о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
az predi gledah sapunki ma ve4e zeha da mi stavat mn elementarni.vinagi znae6 kakvo bi moglo da stane i razni takiv.ot teq sam gledala samo po nqkoq seriq ot jenata v ogledaloto i srebarnite angeli.parviq me izkefi a vtoriq izob6to...men me kefe6e "trima bratq tir sestri"![]()
Аз гледам "Къде си,татко" и "Сребърните ангели"![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Не гледам сапунки , мразя сапунки...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Аз ги гледам всичките![]()
egati temata
![]()
jenata v ogledaloto (vsa6tnost edinstvenata koqto gledam) ......![]()
жената в огледалото![]()
От тези гледам само "Жената в огледалото".Доста ми е тъм и измислен,но почнах да го гледам и сега сам се зарибила.![]()
Jenata v ogledaloto rulira.Neveroqtna mudrost se sadurja v tozi serial![]()
И аз ги гледам всичките.Първоначално написано от xaxo_xixi
Много голям фен съм на сапунките гледам ден и нощ и не заспивам при мисълта как така животът е толкова жесток с Хулияна, Хуан, Марица, Игнасио или пък Камила.
11 tochka deaktiven profil.
Gledam samo "Jenata v ogledaloto", nishto che e malko izmislen...
Dobre che e tova serialche da stavam sutrin, inache sigurno shtqh da se sybujdam kym 3 sledobqd![]()
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
Огледалото гледам пък ако хвана и Ангелите
Ми гледам оринж каунти, не знам дали се брои? Тия дет сте ги казали са ми в тая часова зона къдет не се вясвам до или около телевизор понеже лятна ваканция не си я изкарвам дома.
2т. системно
Почти редовно си гледам Жената в огледалото,пък ако по някаква случайност нямам какво да правя се зазяпвам по някой от останалите,например Сребърните ангели или Къде си татко![]()
Любов или измама! Богатата мацка е хубава, обаче с тези вежди...идва ми да ги обръсна и да ги нарисувам с молив, по-добре ще изглежда! А Бетсабе също е красива, има естествено излъчване.![]()
predi kogato bqh 2-ra smqna na uchilishte gledah "Jenata v ogledaloto"sega obache mn rqdko stavam predi 1 i ne go gledam redovno,no "Kude si tatko" go gledam zaduljitelno kogato ne sum na plaj,a kohgato sum na plaj i ne go gledam si go puskam na povtorenieto
![]()
I`m Too Sexy To Be Loved And If You Don`t Like My Style You Just Can Fuck Off.
Az gledam Kyde si tatko? I Jenata v ogledaloto
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ами зарязах ги отдавна сериалите...иначе Жената в огледалото![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ааа и аз го гледам този сериал.Скъсвам се от смях понякога...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ама Фернанда верно е супер сладка.Кво и е на веждите??Мен ме кефат...
![]()
А м/у другото не мислите ли,че тоя Бобчо е уникално хлапе???Страшно ме кефи!!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
амиии...по БТВ сапунки не гледам...от време на време зяпкам тея комедийните сериалчета...
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Нали, и аз се чудя как може да е толкова жесток с тях. Също така като минат сапунките и не знам как да издържа до другия ден за да видя какво ще стане. Но когато дойде петък се обличам в черно, защото два дена няма да ги гледам.Първоначално написано от Mo6no
Сапунки съкс
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "