- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Любима сапунка по БТВ
Само за за Бобчо гледам той е номер 1
E iska li pitane?!Jenicata v ogledaloto e nai-qkiq serial za vsi4ki vremena ... xaxaxa ... ama naistina mn qk film .... ynikalen moga da kaja ... i ne e kato vsi4ki pstanali ,a si ima sobstvena ideq i zamisul ...
a ina4e decata ot oniq serial sa mn sladki,osobeno mn me radva rysi4koto momi4ence(ne znam kak se kazva) ... a i Bob4o e sladuk ... po princip mn si padam po malkite de4ica![]()
Мразя дебели вежди...вкус.Първоначално написано от summer_love
А този Бобчо ми лзи по нервите.
bob4o![]()
ee kato ste takiva fenove na jenata v ogledaloto q razduite kvo stava, 6tot go izpusnax, edin fr se opitva6e da mi razkaje oba4e ne dovur6i![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
az gledam samo jenata v ogledaloto i ot vreme na vreme lubov ili izmama !!!
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
emi gledam jenata v ogledaloto a kogato mama gleda sreburnite angeli go gledam s neq![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
"Жената в огледалото"
"Сребърните ангели"
"Къде си,татко"
Не си падам много по сапунки,но тези сериалчета биват,започнах да ги гледам,защото бях при баба на гости,нямаше какво да правя и само зяпах телевизия![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ам... Жената в огледалото
Жената в огледалото
samo tovaПървоначално написано от DevilMayСry
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Ами честно казано от тези дето вървят сега съм гледала някоя друга серия на Жената в огледалото...Майка ми си купува някакъв вестник и то там пише какво ще стане с големи подробности и нямам никакъв мерак да гледам...
Иначе не следя никой от тия филми...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами аз нямам време да гледам сапунки...но Жената в огледалото е забавно филмче,подходящо за губене на времето.Супер лигави и предвидими са всички сериалчета...![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
abe kato bqh po-malka vse sledqh sapunkite ma sega ne ostava vreme,inache sutrin kato stana gledam "Jenata v ogledaloto" dobro filmche vypreki 4e go po4nah ot sredata![]()
![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
e nqma kfo da govorim Bobcho e strashen pich s tiq malki zybki![]()
I`m Too Sexy To Be Loved And If You Don`t Like My Style You Just Can Fuck Off.
Ti na Stanislav Hristov Hristoskov li shte se pravish?Първоначално написано от RedChil
![]()
az puk zqpam samo kude si tatko i to mnogo mnogo rqdko shtoto ne sum si v nas po tova vreme...
Friends![]()
![]()
che to Friends ne e sapunka be man![]()
К'ъв "man", бе?Първоначално написано от Cristy
![]()
"Приятели" наистина не е гаден сериал с некадърни актъори и скучен и банален сюжет, но все пак има над 100 епизода, затова го нарекох сапунка, въпреки че определено много се различава от изредените...
От изброените нито един!Е......гледала съм 1-2 епизода от "Къде си,татко?",но само толкова!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past