- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Hodili li ste nqkoga na qsnovidki ili le4iteli?
dam...
Не съм ходила
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
не разбира се. всички които се представят за ясновидки или квито и да е, са шарлатани. просто не е възможно да имат паранормалните способности за които твърдят. магии не съществуват, бъдещето не може да се предскаже. това е.
Кой нормален и себеуважаващ човек ще отиде при такива идиоти ? Всичките лечители и ясновидки са шарлатани. Ето едно клипче за един такъв лечител -> http://vbox7.com/play:9cc5679d
mne ne sum bratov4edka mi hodi i iskashe i men da me kara no otkazah![]()
ако повярваш ще подейства
именноПървоначално написано от DevilMayСry
![]()
затова на тези, на които "им се носи славата", все хубави неща предсказват, но едва ли можете да ме разбере![]()
Иначе не съм ходила.... :P
Не вярвам на такива неща.
Не съм ходила и нямам намерение да ходя.
Ходила съм доста пъти при уплаха да ми леят куршум...Но това все пак си е...не знам как да го нарека - народна медицина може би...И вярвам, че отнема уплахата.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
i az sam hodila da mi leqt kurshum no ne sam hodila na vra4ka .. mn mi e int oba4e i moje da otida nqkoi den ,.. xaxax![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Какво представлява това "леене на куршум" ?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
M da taka e, 9 godini imah zabolqvane, gadna alergiq i doktori i lekarstva mi pomagaha no vremenno. I s homeopatia se bqh lekuvala i ot tam me pratiha na Hodja da i tova pomogna, no vremenno , tam vsichko beshe do vnushenie i vqrvane, no opredeleno imashe efekt!Първоначално написано от DevilMayСry
Мисля, че представляваше една чаша с вода и в нея сипват барут. Ако барута отиде в средата, значи страха е изчезнал. Нещо такова, глупостиПървоначално написано от skate_warrior
.
Първоначално написано от tainstvenata
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от xaxo_xixi
АХХХАХАХАХАХАХХАХХАХАХААХ АХХААХХАХХАХАХАХАХАХАХ![]()
Сори, не се сдържах![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
То си е за смяхПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Не не съм ходил на никакви врачки разбира се и няма и да ходя най-вероятно.Не вярвам в такива неща,никой човек не може да ти предскаже бъдещето,и най-важното не могат картите да живеят вместо теб,в този свят живееш ти и ти трябва да си направиш живота,както ти искаш.Майка ми много често ходи на врачки и се занимава с такива работи,но мисля че греши.
Да ходила съм на няколко и са ми познавали доста неща особено на кафе! Иначе са ми гледали и натаро ама е голяма тъпотия!
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within