.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен
    Aз казах- направих го за да видя дали действа преди да се изкъпя. Това с падането на много коса стана когато се къпах и след това като се реших. Но сега косата ми е добре и не капе. Беше само моментно.
    Просто реших да кажа как ми се отразява на мен. Не твърдя че и на друг ще се получи така.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Aз казах- направих го за да видя дали действа преди да се изкъпя. Това с падането на много коса стана когато се къпах и след това като се реших. Но сега косата ми е добре и не капе. Беше само моментно.
    Просто реших да кажа как ми се отразява на мен. Не твърдя че и на друг ще се получи така.
    Да ясно че споделяш просто но аз с повече опит..хаха година и половина казвам че не е толкова фатално
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Еми не мисля, че е мн полезна!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

Добре, де, на моята пяна за коса (а и на повечето останали) пише нещо от рода на: "Обогатена с овлажняващи съставки, което защитава косата ви от вредното топлинно действие на сешоара..." и т.н., което ме навежда на мисълта, че ако не точно толкова полезна, то поне пяната за коса в никакъв случай не е вредна.

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    vij sega,vsqko ne6to e vredno kogato e prekaleno.6te ti dam edin suvet kak da si na4upva6 kosata bez da e uvrejda6.prodavat v hranitelnite magazini jelatin.kupuva6 si edno paket4e i polovinata go sipva6 v kupa s edna malka 4a6ka voda.slaga6 na kotlona da se zagree,no ne da zavri!!!posle kato iztine si na4upva6 kosata s tazi te4nost.posle se izsu6ava6 sus so6oar.taka kosata ti ne se uvrejda,puk i 4upkite stavat po tvurdi.
    vtoriqt na4in e s beltuk.razburkai edin beltuk na iaice i si na4upi kosata s nego.
    az li4no si haresvam kosata pove4e,kogato e pravq sus jelatin.
    probvai,uspeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си