1.С кого и къде празнувате вашият рожден ден?
ако сте с ваши приятели - Колко приятели каните? С какво ги гощавате?(сок,пица,кифла,ал охол... - избройте долу горе)
praznuvam go s priqteli, posle s na6te, posle na selo s babbite i dqdovcite, abee kato ciganite malko....3 dni qli pili i se veselili. s priqteli kanq vsi4ki koito sa mi priqtni, taq godina gi nagostix mn dobre mama be6e napravila nqkvi mini xamburgeri za edna xapka i razni drugi raboti, ima6e bira, rom,djin .... ii taka ...e i torta mn qsnu

2. Какво правите на самия рожден ден - пеете,рисувате,танцувате ... ?
mii tancuvame, pravim si sustezaniq, primernuu koi 6e izqda 3 xamburgera na edna xapka, s tortata se majem qko, zabavno stava
3. Колко време продължава рожденния ден?
daa kum 3
4.Колко пари ви струва всичко горе-долу?
oo nqmam pradstava
5.Ако рожденния ви ден е през учебно време и вие сте ученик, черпите ли вашите съученици и с какво?(бонбони..)
daa ,4erpq gi s bonboni
6.Доволни ли сте от последния ваш рожден ден ?
daaaa, be6ee izkliu4itelen
bix slojila snimki ama nqmam ka4eni v internet
7.Обичате ли да имате рожден ден?
razbira seee
8.Какви подаръци получавате и харесват ли ви ?
miii nqkoi mi xaresvat, polu4avaam razni drunkulki, 6toto znaqt 4e xaresvam takiva raboti, ee polu4avam i bezpolezni raboti ama kvo puk...ne e vajno kuf e podaruka..vajno e da se zabavlqvame
9.(не точно за вашият рожден ден) Какви подаръци купувате вие на вашите приятели?Ясно ми е, че не купувате на всички едно и също, но дайте пример - поне 1,2 подаръка.Колко пари отделяте за подаръци?
nqkvi drexi, kolani, drunkulkii, na edna fr i podarix obuvalka li4no izrisuvana ot men, purdq6ta vuzglavnica su6to sum podarqvala
10.Ако не ви е омръзнало, може да споделите как някой от вашите приятели си е празнувал рожденния ден и на вас ви е харесало?
mii omruzna mi, puk i posledniq rd ne mi be6e zabaven