.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

mese4inka_v_nebeto_15
    Guest

zaradi sexa ne mu davat da izliza s men

v4era s priqtelq mi pravihme sex u tqh.az giveq s maika tq e mnogo pe4ena i mi dava da pravq sex dori me savetva za prezervativite i protivoza4ata4nite.oba4e pri priqtelq mi ne6tata ne stoqt taka.tehnite sa absolutno protiv toi da pravi sex.v4era tykmo priqtelqt mi svar6i i ba6ta mu se pribra ot rabota.nabarzo poopravihme no ne uspqhme na vreme i toi vleze.vidq ni polugoli s razmaknato leglo e se razkre6tq 'kak mogelo i dran dran...'.sega na priqtelq mi mu zabranqvat da izliza s men no nie prodalgavame da se vigdame.ta vi pitam t'va normalno li e?i vie li imate takiva roditeli

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    toi na kolko e?
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен Аватара на maybelline
    Леле...това определено НЕ Е нормално.Да,някои родители се притесняват,но чак пък толкова Може би им се струва че на 15 сте прекалено малки за секс.А вие защо пък точно в 'опасния период'(когато техните си идват) решихте да го правите? \/ Малко рисковано,а?Браво на майка ти.Уважавам такива хора,поне на нея можеш да разчиташ.Моите родители не биха одобрили,но и аз бих се пазила много добре да не разберат че водя полов живот(ако с приятеля ми го правим у нас или у тях).Абе карай,поне имаш човек на който да се довериш за контрацепцията(много е важна).Сега се виждайте,а на приятеля си кажи да опита да обясни положението на родителите си.Все пак не сте на 12,а на 15.Не сте толкова малки.Тук във форума хора на по 11-12 го правят...Късмет и да разкажеш какво е станало

Guest
    Кажи му да ги заебе! Да видят че е хубаво

mese4inka_v_nebeto_15
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    toi na kolko e?
    i dvamata sme na 15

Мега фен Аватара на koalka
    Баща му не може да му забрани да излиза с теб.Той може и да не знае.Той всеки ден отчет ли му дава?Просто го правете у вас и така.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Баща му не може да му забрани да излиза с теб.
    Ами да.Моите родители разбраха че имам гадже преди месец(а аз ходя с него от почти 8 месеца.

Повече от фен
    Баща му не може още да свикне че малкото му момче пораства и да това е нормално

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Голям фен
    Град
    Memphis
    da toi e malak na 15 : s kvo ta takova ebati lapeto
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Малки сте-нормално е да ви забраняват.Може би баща му си мисли,че го развращаваш.И така е по-добре.На 15 сте-аз на тази възраст шиех дрехи за куклите и икгаех на криеница с момчетата-не правех с тях секс!

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Izpliu6ti ba6tata,i da vidi6 4e nqma da tursi6 pove4e sina

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от [BG
    Fen`]Izpliu6ti ba6tata,i da vidi6 4e nqma da tursi6 pove4e sina
    axaxaxaxaxaxaxa ;]]]]]]]]]] napral troika da praqt

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    и такива родители има...моите са така...адски са консервативни затова пък на мен не ми пука.опитала съм от мн неща в живота и съм доволна...според мен това е личен опит
    никога не ми е било ясно от какво толкова се опитват да ме предпазят, но мисля, че като стана родител ще разбера

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    верно сте още дечковци... ама както и да е. тъпо е, че ви забраняват да се виждате. и след като майка ти е толкова печена, що не го правите у вас?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    чакаите малко е вие болни ли сте ..кво родителите са си супе нормални тваа че маиката на тва момиче я саветва кви презервативи ..извиняяям се ама това вече не е нормално ...извиняям се ама кои родител ще е щастлив от факта че 14-15 годишното му дете прави секс ... ако за нас тва е нормално за тях определено не е !
    и савсем сериозно не е нормално маикати да ти казва кви призервативи и противозачатачни да си купуваш освен ако не си от ромски произход !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    sorry ама така или иначе ако знаеш детето ти кви ги прави...най-малкото е да го посъветваш как да го прави за да не се превърне секса в лоша 'играчка'.плюс това забраненият плод е най-вкусен.мисля, че всеки от нас се е убедил поне веднъж

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Супер фен
    Ако съдя по ника ти,ти си на 15 така ли?А той на колко е?

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    чети цялата тема преди да пишеш

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    чети цялата тема преди да пишеш
    Прегледах я набързо и явно съм пропуснала там където казва,че и двамата са на 15,грешката е моя,а ти не се заяждай!
    По темата:Някак си странно ми е това,че майка ти одобрява всичко това,нормално техните да не му дават.

Голям фен
    Град
    Варна
    въобще не се заяждам...Ако се заяждах щтях да сложа !!! или някоя емотиконка...Спокойно ти казвам на български просто да прегледаш темата...

Консултанта
    Guest
    Пичове и **** сериозно ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ. Да му забранят да се вижда с нея щото правят секс е нормално ??! Гахахах а тогава кое е ненормалното ?

Как така техните ще му казват кой да чука бе,ние да не живеем в средновековието,я се събудете,уж млади хора... новото поколение,пък вече склерозата ви тресе яко !

Супер фен
    Град
    Burgas
    to problemite sa to4no ot novoto pokolenie ama aide

Консултанта
    Guest
    Хаха пич,я се чуй какво каза бе ? Осъзнаваш ли що за простотия изрече ?
    Тия на по 13 годинки ли управляват държавата според тебе,заради тях ли майка ти взима неква кържава заплата ? Тези преди вас,дето са на по 25-30 кога мислиш за почнали да се чукат ? Като са се оженили ли ? И те са ангели всичките,само новото поколение е виновно.... я си изпий хапчето !

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    i az sum na taq Vuzrast ne sum kazval na na6te ama ina4e ba6ta mi mi e istursval ne6ta ot tipa "vze mi si prezervativi 4e tfoita priqtelka mi se struva palava" AMa ako mu kaja 4e sum go pravil nai mnogo da sedne i da kaje dai da pieme po bira sa
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Консултанта
    Хаха пич,я се чуй какво каза бе ? Осъзнаваш ли що за простотия изрече ?
    Тия на по 13 годинки ли управляват държавата според тебе,заради тях ли майка ти взима неква кържава заплата ? Тези преди вас,дето са на по 25-30 кога мислиш за почнали да се чукат ? Като са се оженили ли ? И те са ангели всичките,само новото поколение е виновно.... я си изпий хапчето !
    vij priqtel. tezi predi nas (25-30) ne sa po4vali da se 4ukat na 13-14. ne6tata v taq durjava sa bili dosta po strogi, mantaliteta na horata e bil po-razli4en. imam sestra na 31 godini (celi 10 pove4e ot men), omujena otdavna s dete na 5......abe ima opit dosta. i sym govoril s neq na tazi tema i to ne edin pyt. tq e po4nala da pravi seks na blizo 16 godini. a da ti kaja 16 godini e KYDE KYDE dale4 po-DOBre ot 12-13-14 godini. predi mesec si vurvqh po ulicata i vidqh edni de4ica.....malki de4ica. i ednoto vika na drugoto - malee joro v4era ibah stanislava, mn qko be6e, nai6 li kak mi duha6e". brato, sorry ama tva e tragediq. i zapo4va da stava vse po zle. da - i roditelite sa vinovni, oba4e ti kat otide6 na u4ili6te i kat vidi6 kvo praqt priqtelite ti -to nqq na4in. i ti stava6 kat tqh. a roditelite ne mogat da napraqt ni6ti4ko, 6toto decata ne spodelqt s tqh, o6te pove4e za seksa. tva e jestokata istina.
    P.S. i makar 4e govore6e principno, ako obi4a6 ne spomenavai maika mi - i ne, ne raboti za - tam kakto go kaza nqkva si zaplata. i dvamata mi roditeli sa si dostaty4no dobre (povtarqm - makar 4e govore6e principno)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си