- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли вашите?
veche ne,no predi dosta![]()
Не мога да лъжа за много сериозни неща а и нямам навик..Нашите най-вече майка ми винаги ми е казвала каквото и да става винаги да й казвам защото ми е майка и ако има проблем да й го споделя от рано отколкото после да се чуди как да ми помага..ии аз така и съм свикнала![]()
+1Първоначално написано от the_o.c_girl
хах ми майчето не я лъжа шото тя си е пич и си ме разбира винаги и няма нужда да я лъжа за каквото и да било ама бащата...си го лъжоткам как си искам...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
ами като малка послъгвахама вече не чак толкова
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
преди доста често се случваше,сега малко по рядко...
Абе многуу рядко
Не ги лъжа за нищо. Те ми имат доверие и не се интересуват от това което правя или пък с кого излизам. Ако питат нещо (най-често за училище) им казвам и толкоз.
Винаги обаче когато излизам някъде (и ги предупредя да не ме чакат за вечеря) майка ми ми казва: Умната !!! и това е :P
Не лъжа, просто премълчавам някои неща.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
ем доста често се случва ..но за нищо сериозно (надявам се, че няма и да ми се наложи)
баща ми го лъжех доста често просто за да се предпазя от караници за глупости,най вече къде съм била както повечето казаха маловажни лъжи.майка ми я излъгах веднъж и стана така че още същата вечер тя разбра.бях на 12.не ми говори 3 дена.извиних и се и и казах че няма да повторя,и не съм.
Нямам полза да ги лъжа-нито аз, нито те.
Не може родителите ти да са виновни за да лъжеш.Що за глупост?!Все едно да направя някаква глупост и затова, че ще ми се скарат,аз ще излъжа-и те ще са виновни, че ги лъжа....
Ако не искаш да живееш заобиколен от лъжи, самият ти не трябва да мамиш![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Да.
Че аз лъжа сичко живо.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
много малко..![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Не ги лъжа, точно заради това ми гласуват огромно доверие.
Someone somewhere is made for you !
Аз много рядко лъжа. Само ако много се налага. Не, че съм някое добро дете, просто ддз и аз не се налага много, щото права квот си искам и нищо не ми казват.![]()
Когато се е налагола съм лъгала ама тряя да е много наложително но после винаги си признавам.Е не веднага а след време.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
да и не се г0рдея с т0ва ама се налага ..![]()