- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли вашите?
Ако не ги излъжа, значи днес не съм съществувала.![]()
Не се гордея, но животът ми минава много по-лесно така.
Аз съвест нямам,лъжа всички,но тях по-малко![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
И на мен ми се е случвало доста пъти но за дребни неща![]()
Послъгвам ги от време на време. Ама то понякога просто е наложително!
И в моя случай майка ми не харесва част от приятелите ми, не й допада, че се прибирам късно от училище, не съм учела достатъчно... Все разни такива ми ги говори, а аз се чувствам длъжна да се защитя и така се стига да лъжите.
старая се![]()
Аз не знам някой, който да не го прави.
Просто те са го правили, правим го и ние.
Пък и в повечето случаи го правя за тяхно
добро - да не се притесняват и т.н.
xaxaxaxax
доооста често... ( налага ми се )![]()
и аз...не знам колко лъжи наговарям на ден,но при мен е неизбежно![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Да си призная-лъгала съм ги,но определено не е за нещо кой знае колко съществено.Никога няма да си позволя да ги излъжа за нещо голямо,защото после ми става гузно и то много.
налага се понякога...никога не казвам всичко
![]()
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Да почти всеки ден знам, че не е хубаво ама какво да се прави...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Не.![]()
Първоначално написано от cveteto64
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Като бях млад ги лъжех по 20 пъти на ден, обаче сега много рядко. Не виждам смисъл.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
И аз ги лъжа нашите, а не ми се иска. При мен е почти като при теб. Често не им казвам всичките места, на които съм била защото почват да мрънкат и нз си какво. Майка ми си беше втълпила, че си имам гадже и го крия от нея, то аз съм на 16 не е ненормално да си имам, ама нея я беше яд, че я лъжа. А действително аз не я лъжех, просто наистина нямах гадже. И като си вървяхме миналата седмица с нея и срещам един мой познат и тя реши, че той ми е гадже... опитах се да й обясня, че не е ама тя не повярва. Накрая се изкарах, че съм лудовлюбена в него, а той че не ми обръща внимание, само и само да ме остави намира. И ме остави. Така че вече не ми пука че ги лъжа толкова, като не вярват на истината....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
непросто няма за какво.. напоследък ме третират като голям човек не ми се карат, не ми викат.. ;] просто трябва да говоря с тях със спокоен тон
![]()
da![]()
Това е малко трудно понякога ма вбесяватПървоначално написано от [B
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
От време на време