.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    _mimeto_
    Guest

Kosa:Nqkoi yduljaval/sgustqval li si e kosata

poneje iskam da si sgustq kosata i iskam suvet v koe stydio da go napravq kakvi sa otzivite ot tova dali rezyltata e dobur kakvi sa cenite takiva ne6ta i metodite nai ve4e az predpo4itam toq s fibi4kite i ako nqkoi moje da mi kaje kude se prilaga 6te sam mn blagodarna

Guest
    бе да ти кажа и аз щях да пускам подобна тема, че и на мене ми е интересно горе долу колко парички е удължаването и дали има нещо за ускоряване на растежа

emito0o
    Guest
    И аз на скоро искам да си удължа косата.Ходих поразпитах но искам да чуя и вашето мнение.Някой който си е удължил косата в Бургас?Къде е най - добре да отида? Кой метод според вас е по добър с капсите,фибите или с кератин?И цени ако знаете...!Навсякъде където ходих казаха различни цени и всеки хвали различните методи...мн ми е трудно да избера

lilanka
    Guest
    az sym ot bs,no ne sym si pravila
    znaq samo,4e moje da vi okape kosata sled tova
    ina4e v mirage sym 4uvala,4e ima dobri profesonalisti
    (po-dobre ne si pravete-ne sym 4ula ni6to hubavo za udyljavaneto na kosa)

Цитирай Първоначално написано от lilanka
    ne sym si pravila
    znaq samo,4e moje da vi okape kosata sled tova
    tai si e... puk ima razni shampoani gluposti ima efekt po dobre e otkolkoto da ti okape kosata

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    minala sabota si q udaljih v sofiq-Excellent style-super salon i vsi4ko super oba4e ne izdarjah i v4era si q mahnah - hora ne si slagaite kosa moita dosta poopada i sega usileno i pravq maski! zna4i 600lv e 60 sm kosa-az li4no si slaga6 4rez za6ivane za6toto tova e nai-6tadq6tiq metod i nai-dobriq spored men! no s fibi4kite e the best-kogato iska6 si s ksoa kogato iska6 ne i tva e!

_mimeto_
    Guest
    mi kude se prilaga metoda s fibi4kite ako nqkoi znae ili e probval

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    боже господи ...600 лева ....боже господи ...тва знаите ли колко пари са е .....баси побъркания народ никога няма да дам толкос пари за такива глупости ! .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    mi fibi4kite si gi kupuvah ot panaira kogato ima arena na krasotata,drugiq variant e ot da si gi kupi6 ot biofarma ili da pita6 v dima stil ili magama dali prodavat fibi4kite!ednata fibi4ka e 2lv i se slagat po 4 na lenta!

Guest
    а въпросните фибички ефикасни ли са за сгъстяване?
    къде имат представителство Биофарма?

_mimeto_
    Guest
    ne pitah kude se prodavat samite fibi4ki a kosata(lentite) det se slaga s tqh smisal v koi salon se prilaga toq metod i nqkoi dali go e probval se pak i dali e po dobur ot drygite s lepene i 6iene

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    vijte tva s fibi4kite trqbva vie da si slagate i svalqte kosata vsqka ve4er!!neznam salon v koito da rabotqt s fibi4ki no ako si gi pora4a6 na friziorkata tq 6te ti gi pora4a ot tam ot kadeto kupuva kosata! biofarma znam 4e imat ofis na karlovsko 6ose(plovdiv)

...

До колкото знам това не е най-добрия вариант да сгъстиш или удължиш косата си,но все пак е най бързият.
    Давайте с шампоани и маски,след време все ще има някакъв по добър резултат.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

deseto
    Guest
    az mislq da si udaljavam kosata 4uh kakvo li ne nqkoi sa dovolni nqkoi ne
    mislq 4e si zavisi ot 4oveka koito go pravi i ot samata kosa

Мега фен Аватара на koalka
    За да не се стига до удължаване и сгъстяване не се боядисвайте още от 15-годишни все пак.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Моя позната ходи в плд и хвърли 700 лв. мисля,че при Магама или Дима стил(едно от двете).
    Няма да коментирам друго.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си