- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Четири дена по-малка ваканция !!!
pi4 prosto ne se oplakvai 6tot v nas6to daskalo po4vame ot 1 septemvri a v TBG-to 4uh 4e po4vat nqkoi ot 28 AVGUST!!!abe preebani sme qko!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
С тази заповед на министъра почваме от 11 !
Но много ме съмнява , че пак ще си почнем от 15 !![]()
Гадняр![]()
Радвам се, че ми е последна година \/
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Направо човек да ви заблазе.И то като почнете от 1 септември голяма ваканция ви остава
a tva potvurdeno li e? az ne sum v bg i nqma kak da razbera s1s sigurnost. proverih v btv novinite i nqma ni6to z atva, i v1v vestnik sega, su6to ni6to ne pi6e.
eee ne tva ako stane naistina prosto 6te budeeee pulna prostotiq...i tozi ministur 6te dokaje, 4e e poredniq slu4aino popadnal psevdo-deputat na tazi tolkvoa vajna poziciq za bulgarskite deca.....nqmam dumi
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
gadno e dama az ko da kaja kato po4vam na 5-ti
![]()
![]()
ae 4ao priqtna y4ebna godina![]()
![]()
i nie sme taka-po4vame ot 30 avgyst,taka4e moje da se kefite samo...Първоначално написано от Reich_06
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Ebax Go v TapAka-.-...ne 4e mi puka sled kato az ne vlizam ii pak si imam 6 i 5![]()
![]()
ma se pak ne 4estno :S:S:S
be tva e super pri polojenie 4e tva si e zakonno reglamentirana data i ne moje godina za godina da q promenqma prosto 6toto 15 se pada petuk...........ebati idiot6tinata 4estno
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
stava vypros za 4etiri dni![]()
kvo vi puka, to i bez tva v na4aloto nikoj ne u4i![]()
Никога не отивам на 11-ти...
ше ида но пък няма си нося нищо и ще влизам само в часовете които ми харесват ....маи няма такива .... не има 1-2 и тва е ....![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Глупава работа !Все си мисля, че почти никой няма да отиде или ще се промени датата на 18-ти.Пък и много хора ще си измислят причина(някой може да е на почивка точно тогава) и няма да са там , така че не виждам полза от това...
И радваш ли се, че нищо незнаеш? Аз бих предпочел да имам само 3 и 4, но поне да имам нещо в главата.Първоначално написано от Анонимко
Вие пак добре ми като нашето school започваме на 4септ.![]()
Ебати тъпащината![]()
E kvo tolkova sa darvite puk vie!za 4 dena-goliama rabota!nie v sportnoto kato po4vame na 1 septemvri kvo da kajem!dokato si hodim na daskalo 6te sme vse pre*bani!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Сладури,само на мен ли ми се струва,че човекът иска друго да каже..не че ще почваме с 4 дни по-рано,а че като цяло през учебната 2006-2007 година ,изобщо,ваканциите ще са с 4 дни по-малко от миналата уч.година?примерно,ако 2005-2006 сме почивали 30 дни,се га ще почиваме 26.Нещо такова...![]()