.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    Сладури,само на мен ли ми се струва,че човекът иска друго да каже..не че ще почваме с 4 дни по-рано,а че като цяло през учебната 2006-2007 година ,изобщо,ваканциите ще са с 4 дни по-малко от миналата уч.година?примерно,ако 2005-2006 сме почивали 30 дни,се га ще почиваме 26.Нещо такова...
    Добре е, че има кой да чете като хората.
    Сега го прочетох и аз внимателно и да...това е за ваканциите като цяло.

Четири дни повече или по-малко - все ми е тази. Малко я посъкратили ваканцията, чудо голямо вече(илли иначе казано лигавите се; а на министъра - много му здраве)
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

cocu
    Guest
    Еххх да му е Честит рожденния ден на министъра ....

thug
    Guest
    Добре, последно кога започваме на 15 или?

Голям фен
    Да си чувал,че ще почваме на 11?
    Няма такова нещо,ако случайно решат да правят нещо -ще го чуеш по новините.

Засеа почваме на 15!

Оставка

Голям фен
    Не мога да разбера какво сте се впрегнали за 4 дена.Последните години все има дървени ваканции,ама преди като нямаше в тая седмица се учи,тъй че 1 седмица или две,те повечето толкова и ходят на училище
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ебати гадното... аз до сега съм си почвала винаги от 15 септември...

Голям фен
    абееее няма да сме от 11бе от 15-ти сме си то тва както казаха се отнася за цялата учебна година
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

не може ли да му таковам майката на министъра а???

Голяма работа. Като не дава министъра, сами ще си увеличаваме ваканциите, ще си взимаме по малко отпуска от време на време и т.н... Като че ли до сега не сме го правили. :P

пффф, абе тъпа работа

Голям фен
    Град
    Compton
    аз няя да ходя на 11 не ми пука майка му на тоя смотаняк да са маха от поста

Повече от фен
    abe da vi imam pravitelstvoto be maina

Цитирай Първоначално написано от meri88
    Цитирай Първоначално написано от pa4o_89
    stava vypros za 4etiri dni
    kvo vi puka, to i bez tva v na4aloto nikoj ne u4i
    e izvinqvai ma tva sa si 4 dni :P za 4 dni mogat da stanat super mnogo ne6ta.Tva e palna tapotiq s tiq 4 dni po -malko vakanciq...I na men mi e posledna godina ma kat se setq kolko u4ene 6e ima...4 dni za men sa rai bre....
    ми тай е 4 дни са много за 4 дни може да сменят министъра и да кажат нема у4ите или пак да взривят даскалото а да министъра имам специално поздрав4е Three 6 Mafia-Who Da Fuck You Playin' Wit?

PP:пеераст тъп грозен педофил гей мангал гей6он лилипутка го еба 3 дни и 3 нощи му изкарам 4ервата през гъза!!!

PPP:за къв се мисли тоя бе жена му е проститука и ба4ка а мен аз им дажам леба пак той 6те ми забива нож в гърба гое еба!!!край жена му 6е я давам само на циганите

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!
    Благодаря!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Reich_06
    pi4 prosto ne se oplakvai 6tot v nas6to daskalo po4vame ot 1 septemvri a v TBG-to 4uh 4e po4vat nqkoi ot 28 AVGUST!!!abe preebani sme qko!
    Уча там и няма такива екстри като почване от 28ми август
    Само 1-2 класа от зайците почват от 1ви септември(изучават френски и материала идва малко в повечко явно...)
    Относно темата - да ви кажа все ми е едно, без това последните дни от ваканцията вече ми се ходи на даскало, такаче...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    ще си взимаме по малко отпуска от време на време и т.н... Като че ли до сега не сме го правили. :P
    не знам за другите но аз никога не съм го правил, как става?

Ами, незнам за другите, но аз имам 45 медицински бележки за тази година.

Голям фен
    Град
    Compton
    здравей

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Мале, мале Не ви завиждам... от 01.09 , камо ли от 28.08 ... Не не т'ва е жестока пре*бавка! Аз за щастие съм от 15.09 ,ама ще е яко 'шанс' особено как съм заек, са в новото даскало!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

ne znam za vas, az otivam na 10ti v kolko h 6te hodime na daskalo i koga i posle 6te otida 4ak na 18ti, puk koito iska da si hodi ot 11ti o6te

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    йохохо ти си ебати гъзето! аз пък имам само 2.. ахха ква ли учебна година ще ме чака... хахах. там.. по темичката : ОТ 15 СМЕЕЕЕЕЕЕ!!!! СПОКОЙНО ВСИЧКИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Абе душици, много сте зле! Гледайте сега: става въпрос за 4 дни от учебната година. За разлика от предишните учебни години, когато на 1.10 не се учеше, вече ще се учи. На 25 май също ще се учи. Ще вземат няколко дни и от великденската ваканция. Много е повърхностно това което мислите- най- малкото, че 15 септември си е дата за първи учебен ден от както баба ми се помни, че сигурно и от преди това. Айде спокойно и не се косете повече

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Абе душици, много сте зле! Гледайте сега: става въпрос за 4 дни от учебната година. За разлика от предишните учебни години, когато на 1.10 не се учеше, вече ще се учи. На 25 май също ще се учи. Ще вземат няколко дни и от великденската ваканция. Много е повърхностно това което мислите- най- малкото, че 15 септември си е дата за първи учебен ден от както баба ми се помни, че сигурно и от преди това. Айде спокойно и не се косете повече
    именно! и аз тва исках да кажа

Голям фен Аватара на tainstvenata
    vai toq ministar e golqm glupak .. vikate 4 dni sa ni6to .. mi ako taka po4va po 4 i posle pak 4 dni .. to po dobre da ni ostavi bez vakanciq .. basi ...
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си