- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Четири дена по-малка ваканция !!!
Добре е, че има кой да чете като хората.Първоначално написано от FlowerinesS
![]()
Сега го прочетох и аз внимателно и да...това е за ваканциите като цяло.
Четири дни повече или по-малко - все ми е тази. Малко я посъкратили ваканцията, чудо голямо вече(илли иначе казано лигавите се; а на министъра - много му здраве)
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Еххх да му е Честит рожденния ден на министъра ....![]()
![]()
![]()
Добре, последно кога започваме на 15 или?
Да си чувал,че ще почваме на 11?
Няма такова нещо,ако случайно решат да правят нещо -ще го чуеш по новините.
Засеа почваме на 15!
Не мога да разбера какво сте се впрегнали за 4 дена.Последните години все има дървени ваканции,ама преди като нямаше в тая седмица се учи,тъй че 1 седмица или две,те повечето толкова и ходят на училище
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ебати гадното...аз до сега съм си почвала винаги от 15 септември...
![]()
абееее няма да сме от 11беот 15-ти сме си то тва както казаха се отнася за цялата учебна година
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
не може ли да му таковам майката на министъра а???![]()
пффф, абе тъпа работа![]()
аз няя да ходя на 11 не ми пука майка му на тоя смотаняк да са маха от поста![]()
abe da vi imam pravitelstvoto be maina
ми тай е 4 дни са много за 4 дни може да сменят министъра и да кажат нема у4итеПървоначално написано от meri88
или пак да взривят даскалото
а да министъра имам специално поздрав4е Three 6 Mafia-Who Da Fuck You Playin' Wit?
PP:пеераст тъп грозен педофил гей мангал гей6он лилипутка го еба 3 дни и 3 нощи му изкарам 4ервата през гъза!!!
PPP:за къв се мисли тоя бе жена му е проститука и ба4ка а мен аз им дажам леба пак той 6те ми забива нож в гърба гое еба!!!край жена му 6е я давам само на циганите
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Благодаря!
Уча там и няма такива екстри като почване от 28ми августПървоначално написано от Reich_06
![]()
Само 1-2 класа от зайците почват от 1ви септември(изучават френски и материала идва малко в повечко явно...)
Относно темата - да ви кажа все ми е едно, без това последните дни от ваканцията вече ми се ходи на даскало, такаче...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не знам за другите но аз никога не съм го правил, как става?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
здравейПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Мале, малеНе ви завиждам... от 01.09
, камо ли от 28.08
... Не не т'ва е жестока пре*бавка!
Аз за щастие съм от 15.09
,ама ще е яко 'шанс' особено как съм заек, са в новото даскало!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
йохохо ти си ебати гъзето! аз пък имам само 2.. ахха ква ли учебна година ще ме чака... хахах. там.. по темичката : ОТ 15 СМЕЕЕЕЕЕЕ!!!! СПОКОЙНО ВСИЧКИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Абе душици, много сте зле! Гледайте сега: става въпрос за 4 дни от учебната година. За разлика от предишните учебни години, когато на 1.10 не се учеше, вече ще се учи. На 25 май също ще се учи. Ще вземат няколко дни и от великденската ваканция. Много е повърхностно това което мислите- най- малкото, че 15 септември си е дата за първи учебен ден от както баба ми се помни, че сигурно и от преди това. Айде спокойно и не се косете повече
vai toq ministar e golqm glupak .. vikate 4 dni sa ni6to .. mi ako taka po4va po 4 i posle pak 4 dni .. to po dobre da ni ostavi bez vakanciq .. basi ...![]()
![]()
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy