- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да му кажа, че искам презерватив?
Казах "ако". Да беше прочел. Нали ти пука, следователно не си свиня.
Така ,е права си ама ДОРИ И АКО НЕ МЕ БЕШЕ СТРАХ пак можеше да не съм свиняПървоначално написано от `Death`Whore`
както и да е ...понеда ми беше пратила
![]()
Мъж, който прави секс и не се притеснява дали приятелката му ще забременее, е пълна свиня.
А СЯ МОЖЕ ЛИ ДА МИ НАПРАИШ ЕДНА СВИРКА ....ГРЕШКА Е ТОВА ,ЧЕ НЕЗНАМ КОЙ СИ И ОТ КЪДЕ СИ ,ЗА ТИ ЕБА МАЙКАТА ... СЛЕД ТВА ЦЕЛИЯ ТВОЙ ИЗМИРСКИ РОДПървоначално написано от exploitedteen
+ ТВА МОЕТО СЕМЕЙСТВО Е НО.1 И СЕ ГОРДЕЯ СУПЕР МНОГО С ТЯХ КАКТО И ТЕ С МЕН ... ТАКА ,4Е МОЖЕШ ДА УМРЕШ В КАЛТА НЕЩАСТНИК... ЩЕ МИ КАЗВА КОЙ БИЛ ГРЕШКА ... АХХА БАТИ ОВЧАРА
хайде по-интелигентният да отстъпиПървоначално написано от Deja-Vu
![]()
V TOQ SLU4AI KOLKOTO I INTELIGENTEN DA E 4OVEK NQMA KAK DA REAGIRA PO DRUG NA4IN... KAV E TOQ PARCALAN ,4E 6TE MI PI6E TAKIVI PROSTOTII... VIJ GO KVO LEKE E![]()
A INA4E SI PRAVA... NQMA NUJDA DA SE SPORI S GLUPAK KATO NEGO...- PARVO 6TE ME SVALI NA NEGOVOTO RAVNI6TE ,POSLE 6TE ME BIE S OPIT .... S NICK EXPLOITED TEEN I PI6E "DECA - NE SE E NAU4IL DA PI6E - SEX 6TE PRAI" PROSTO ... DUMITE SA IZLISHNI !![]()
Много си интелигентен... пишеш на шльокавица и псуваш като абсолютен простак, но иначе си интелигентен.
11 tochka deaktiven profil.
ami za razlika ot drugite forumi - tuk ne se iziskva da se pi6e samo na kirilica ... taka ,4e 6te si pi6a kakto si iskam - MOE PRAVOПървоначално написано от Mo6no
![]()
Ne poznavam 4ovek (balgarin) ,koito da ne psuva ... osobenno pri ne6ta ot tozi rod....![]()
![]()
Това е така, може би защото хората от твойто обкръжение (семейство, приятели и т.н) псуват. Това, че ти познаваш само такива хора показва и интелектуалното ти ниво. Ай де млъквам, че изобщо не пиша по темата.Първоначално написано от Deja-Vu
11 tochka deaktiven profil.
Ami vij sq pi4... nqma da sporim za gluposti 6toto gledam ,4e si pekan... prosto 6te kaja ,4e horata ot moito obkrajeniq ne sa slu4aini... tva sa "hora ot vsqkade" kakto se kazva... i za men te sa NAI-NAI ... no prosto se slu4va i da psuvat po nqkoi pat,.,.,, + tva sam i sportist4e.... taka ,4e sam i po WILD... a otdelno za intelekta... ami u4a psihologiq v momenta sam student... da ti kaja ne6to za izmeritelq na inteligentnostta... ili taka nare4eniq IQ test... syzdaden ot genialniqt germanski psiholog Vilhem Shtern....
Ta na vaprosniq IQ test imam 151 to4ki.... izvodite si gi pravi ti ....![]()
Izjivqvala sum go pochti sushtoto s tazi razlika, che mi namekna, che si znae rabotata i vidish li moje taka i bez prezervativ-- aide nema nujda. Nqkoi fiziologicheski procesi ne mogat a se kontrolirat--ami ako go zastigne nqkoi silen orgazum i ne uspee da prekusne poloviq akt tochno predi nego? Posle "bonbonkite" Postinor za tebe, hormonalni problemi za tebe, a toi sha si pita onaq rabota. <-- Kaji mu go taka.
da ne bi da te e qd ,4e sam postignal i 6te postigam o6te mnogo v jivota si ... amii kato se zamislq ima zakakvo da te e qd...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
ami ... kakvi da puskat v universitetite... ako 4ovek s 5.90 ne bade priet.. to kakvo da govorim za obrazovanie....
tuka vsi4ki ste golemi gazari i mnogo kompetentni po vsi4ko... ama samite vie si znaete kak jivota vi ma4ka i kakvi mi6ki ste ... nali exploitedteen...
savsem normalno e carvulite kato teb da zavijdat na hora kato men![]()
to4no taka!!!! =D> =D> =D>Първоначално написано от theraven_nz
Не му пускай!![]()
Казваш му:"Имаш ли презерватив или да използваме моя?" и край.Ако откаже - никакъв секс.Егати егоиста дето е щом не се съобразява с желанието ти за презерватив.Моят приятел дори настоява за презерватив(без дори да съм го питала),а този твоят се мисли за голямата работа.Приятелят ти може да е 10000% сигурен,но има една предеякулационна течност,от която може да се забременее,а нея той не може да контролира.
Миличка, съжалявам, че така ще ти го кажа, ама тая уста не ти е дадена само за да му го лапаш!
Кажи му го в прав текст! Бъди настоятелна и твърда! Става въпрос за тебе, твоето здраве, твоето тяло. После той ще седи с кръстени ръце, докато тебе ти стържат лигавицата на матката! Хич недей да му позволяваш такива волности. Ако не ви устройва презерватива, помислете за някакъв друг вид контрацепция. В една връзка трябва да се говори за тези неща.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Това много ме изкефи!Първоначално написано от Chiana
А каква е тая връзка,където той си налага глупавото мнение,а теб те е страх да гъкнеш пред него?!Точно в тази част от връзката ви(със секса) ти си по-застрашена от разни недосмислици отколкото той.Ако сте сигурни,че никой от вас няма полово-преносима болест,единствено ти поемаш риска от забременяване.А на момчетата им е много по-хубаво да го правят без презерватив.Но щом приятелят ти е готов да изложи на риск здравето ти,само заради неговото удоволствие...мога да кажа само Егати егоиста!
И кво,всеки път си го вади и свършва на чекии ли?
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Може просто да му кажеш... То толкова разсъждения по тази тема...![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
директно му кажи, че не можеш така и че те е страх непрекъснато.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Vikash gumata ili petq prasteva
пич не си играй със сътбата.Точно преди да свършиш се отделя течносст със ниско съдържание на сперматозоиди.НИСКО,но СЪДЪРЖАНИЕПървоначално написано от ton1
това е сериозно нещо и трябва мн да се внимава.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Тъп мъж! Спекари и песимисти сме били? Ти ако имаш няколкостотин лева за аборт и не ти дреме, че момичето ще го направи, на някои хора им дреме!
НЕ - щом мъжът така казва значи БЕЗ презарватив, просто и ясно е. \/
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/