.
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Threaded View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от white_chik Виж мнението
    ако трябва да съм честна произведенията,които изучаваме в у-ще ги, чета през учебната година,но иначе аз лично много чета (имам впредвид свободноизбираема литература).И мисля,че е адски тъпо,когато някой ми се фука,че през живота си е прочел само една книга и то не цялата и това е " Под игото".Някой каза,че ваканцията не била за четене - зависи как го погледнеш,на мен ми доставя удоволствие да чета книги на Стивън Кинг,Джаки Колинс и др.,ако за теб това е наказание - проблемът си е твой
    Правилно. Учебната литература - през учебната година. Свободноизбираема - по всяко време. Лятото, и в частност ваканцията, е за почивка. Да почетеш каквото ти се чете, а не да мислиш само какво ще учиш и така нататък...

Едит: Изумявам се колко хора казват, че не четат и не им е интересно. А някои пък казват, че книгите са тъпи и се изумявам още повече, ако това въобще е възможно... Стига де, има толкова много хубави задължителни книги и разкази... Стига само да успееш да вникнеш в тях, не само да те дърпат за кафета, срещи и така нататък. :дд
    Последно редактирано от tori : 09-13-2012 на 13:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си