- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли да бъдат избити педалите?
Аз смятам да.А вие?
Първоначално написано от alfred
az mislq 4e vseki 4ovek si ima pravo na izbor za li4niq si jivot ako ne vi pre4at 6to 6e gi trepate![]()
И ТИ СИ ПЕДАЛ НАЛИ?Първоначално написано от dedo-medo
shtom tova go pravi 6tastliv neka jivee taka. Za6to trqbva da sa izbivat![]()
axaxaxax neee prosto izkazvam mnenieПървоначално написано от Анонимко
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от dedo-medo
![]()
Everything happens for a reason..
ti lud li si be,geiovete sa nai qkite hora
eto naprimer nie imame edin gei v bloka oba4eeee kakuv gei lelee...... bati tqlotooooo ama vse pak gei![]()
axaxax kefi6 me bre baboooo ama verno vse pak geiПървоначално написано от baba-meda
![]()
za vsi4ki geiove ima negri te 6te gi izlekuvat !
Най-мразим циганите и педалите!!!!
Единственото нещо дето го мразим повече от един циганин е двама цигани, а единственото нещо дет го мразим повече от един педераст е двама педерасти!!!!!!!!!!
p.s. Напрайте си извода ако срещна некаде АзисТ по улиците колко тупана ше изруча само щото СЪЩЕСТВУВА!!!ХЕМ МАНГАЛ ХЕМ ПЕДАЛ МАМИЧКАТА МУ!!!
КАЗАХ!!!
trai be 6tom azis e uspql da napravi ne6to v taq 6ibana darjava zna4i toi e nqkoi nezavisimo dali go haresva6 li ne i are da vidim kolko"tupana 6e mu izru4i6" kato hodi s 4 4oveka ohrana deeeba lainovozaПървоначално написано от Аз съм!
Za6to da ne bi nqkoi pedal ne6to da ti e napravilПървоначално написано от Анонимко
![]()
A sega po samoto zapitvane... emi Ne... vse pak sa hora i te... ama s bolest zalojena v gineti4niq im kod.... da se opravqt ...![]()
Първоначално написано от Анонимко
a ti si idiot nali ?NapulNo e praf 4oveka!!!kuf ti e problema seki si izbira kak da jivee!!!![]()
![]()
kakme draznqt takifa xoraaaa
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
DO KRAK![]()
За пореден път се убеждавам, че хората в нашата страна по никакъв начин не са узрели да се сравняват с морално разкрепостените народи..Расизма и предразсъдъците спрямо различните малцинства, било то и сексуални, показват едно апсолютно тесногръдие, ограниченост и липса на каквато и да било толерантност....Аз също НЕ харесвам хомосексуалисти, но това си е лично мое и само мое мнение и не го налагам на никой по никакъв начин...Това е начин на живот и в духа на хуманноста всеки е длъжен да уважава избора на другия. Няма значение дали на теб ти харесва той е такъв и никой не ти дава правото и властта да го променяш.
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
kvi sa tez predrasadaci be hora
Не нямам нищо напротив. Даже е по-добре да са повече, защото тогава конкуренцията ще е по-малка.![]()
11 tochka deaktiven profil.