.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    amanda{15}
    Guest

орален секс

с приятеля ми искаме да пробжаме орален секс (той на мен),но аз се притеснявам 4е мириша лошо отдолу.дали миризмата няма да го отврати?

nqma da go otvrati
    puk i ako otide6 da se izmie6 to4no predi da te po4ne i ti nqma da se pritesnqva6

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    emi kato ne e provetrqva6 kak nqma da miri6e....

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    kolko i da se mie i "provetrqva" si ima harakterna mirizma

Yupeeee !

ami vseki pat sled kat pi6ka6 i predi da pravi6 sex se mie6 tva e,redovna higiena se iska 6tot ina4e stava lo6o

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    kolko i da se mie i "provetrqva" si ima harakterna mirizma
    ne sam sigurna no i az mislq taka...
    Love you Kris !!!

Супер фен
    Баняяяяяяяяя

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Баняяяяяяяяя
    Определено

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    kakvo puk ti opredeleno ?!
    i taq predi tebe
    momicheto moje da si se kupe redovno ... vurpeki tova obache si ostava malka mirizma , tva e i pri vaginata i pri penisa
    pfff ....

Yupeeee !

Супер фен
    kakvo puk ti opredeleno ?!
    i taq predi tebe
    momicheto moje da si se kupe redovno ... vurpeki tova obache si ostava malka mirizma , tva e i pri vaginata i pri penisa
    pfff ....
    Я па ти!Шшшш знам много добре за кво става на въпрос!Но като гледам тя не говори за тая малка миризма!Ти пък големия разбирач!И най-добре ще е да се изкъпе преди оралния секс!Аре са шшшт!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    ne mi sht-kai
    nito si mi na akula , nito na godinite
    ti da ne si ekstrasens da znaesh za kakvo govori tq ????
    znaela za kakvo stava vupros ... znaesh drug put
    sedi 3 chasa v banqta ako iskash , kato ti otmestqt sramnite ustni i ezika stigne po-navutre nqma li mirizma fe ?!?
    pfu

Yupeeee !

Супер фен
    Абе ей отворко,аман от такива като тебе,тва че си по-голям не значи че разбираш повече и не можеш да разбереш за какво ти говоря!То е ясно че си има специфична миризма,но се пак човек тряя и да се къпе бе пфф !За хигиена не си ли чувал или при тебе липсва!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    kude tq pishe che ne se kupe ?!?!??!?!?!?!?!?
    mislish li che vsichki hora osven teb razbira se ! , sa nqkvi cigani deto ne se kupqt i pitat : abe zashto mi mirishat mishnicite?!

Yupeeee !

mislish li che vsichki hora osven teb razbira se ! , sa nqkvi cigani deto ne se kupqt i pitat : abe zashto mi mirishat mishnicite?!
    Ей,я по-кротко!Може да не си съгласен с мнението на {P}MoHuKa{P},но това не ти дава право да я обиждаш.Тя е права за банята.Ти не си момиче,че да знаеш по-добре от нас.Жената трябва да се мие редовно отдолу,иначе естествената миризма(която всяка жена има),става много силна и неприятна.Миризмата на чисти полови органи е възбуждаща,но тази на немитите е отблъскваща.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    ne sum obijdal malkata rusalka (vse pak e ot ***CSKA)
    pak shte popitam , nqkude tva momiche pishe li che ne se kupe ?

Yupeeee !

Guest
    Къпя се но все пак отдолу си мириша,нормално де но ако бях на мястото на момчето все пак не бих искала да съм в близост до миризмата,не е особено приятна.Благодаря на {P}MoHuKa{P},maybelline и gal4eto за съветите

amanda{15}
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Къпя се но все пак отдолу си мириша,нормално де но ако бях на мястото на момчето все пак не бих искала да съм в близост до миризмата,не е особено приятна.Благодаря на {P}MoHuKa{P},maybelline и gal4eto за съветите
    Tva bqh az

bqgai barzo pod du6a:}}}}}}}}}}}}}}}}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

това, което зависи от теб е да поддържаш добра лична хигиена. говори се, че миризмата там зависи и от начина на хранене, което може и да съдържа истина. Но според мен ако всеки ден се къпеш, миеш или там каквото и да е в банята значи всичко е наред. Ако все пак миризмата я разграничаваш като лоша, може би има наличие на инфекция. Предлагам ти да се миеш още по-често, защото има и малки инфекции, които минават от самосебе си за кратко време. Ако обаче след седмица по-усърдно миене миризмата е все така неприятна, иди на лекар

malko vapros4e s kakvo se miete momi4e i kolko 4eto,az predi sas sapun,stava mnogo 4isto otkolkoto s intimen gel ama ponqkoga po4va da se razranqva ot mnogo miene i za tva vzeh intimniq gel makar 4e sas sapun4e mi e po priqtno pak i posle miri6e mnogo qko ako e aromaten sapuna
    mejdu drugoto kogato toku 6to si se izmil dobre ponqkoga i harakternata mirizma ne se use6ta ponqkoga e tolkova 4isti4ko 4e ne ti se iska da spre6 da pravi6 oralna lubov na partniora,pri mom4etata e malko po dobre 6toto pri tqh ne te4e postoqnno vaginalen sekret i im e po lesno da se poddarjat 4isti4ki ..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    az sys sapun4e se podmivam i ima dobro deistvie ...za mirizmata - az ne sam usetila ni6to pri mene, pak i nikoi ne se e uplakal...

Сапун ???
    Еми...ако се надявате на някоя инфекция късмет със сапуна...
    За какво са интимните гелове,според вас? Ниво на ph нещо да ви говори ? ...
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    az sys sapun4e se podmivam i ima dobro deistvie ...za mirizmata - az ne sam usetila ni6to pri mene, pak i nikoi ne se e uplakal...
    Да,ама това сапунче вреди на интимните части,заради ph,както вече споменаха.С вода и интимен гел е най-добре.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Ей,я по-кротко!Може да не си съгласен с мнението на {P}MoHuKa{P},но това не ти дава право да я обиждаш.Тя е права за банята.Ти не си момиче,че да знаеш по-добре от нас.Жената трябва да се мие редовно отдолу,иначе естествената миризма(която всяка жена има),става много силна и неприятна.Миризмата на чисти полови органи е възбуждаща,но тази на немитите е отблъскваща.
    Мерси миличка! Няма смисъл да се занимавам с него.И си доста права за това,което каза

Мега фен Аватара на koalka
    Ако си чистоплътна няма от какво да се притесняваш.Но естествено,че има специфична миризма,но по принцип тя възбужда момчетата,така че споко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си