.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Въпрос за задници

Бръснете ли си задника?!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    А ти идиот ли си?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    ti trqbva da si nenormalen, nz na kolko godini si, no dosega ne bqh 4uvala za takuf fenomen, osven tova, koeto smqtat, 4e kosum4e v guza se sravnqva na malko tumor4e, taka 4e ako ti si edinstveniq s kosum v guza...svurji se s lekar, no ako i dr imat tozi problem si re6i sam

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti trqbva da si nenormalen, nz na kolko godini si, no dosega ne bqh 4uvala za takuf fenomen, osven tova, koeto smqtat, 4e kosum4e v guza se sravnqva na malko tumor4e, taka 4e ako ti si edinstveniq s kosum v guza...svurji se s lekar, no ako i dr imat tozi problem si re6i sam
    Кво???!Косми-тумори?

tva za mom4eta ili za momi4eta be6e toq vapros..kakto i da e mislq 4e e nujno i dvata pola da polagat griji tova delikatno mqsto..nqma da ima gori q...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от gal4eto
    tva za mom4eta ili za momi4eta be6e toq vapros..kakto i da e mislq 4e e nujno i dvata pola da polagat griji tova delikatno mqsto..nqma da ima gori q...
    Еми подкрепям те, щото все пак е не е хубаво да имаш косми там
    А и госте, какво правим си е наша работа

pavkataludiq111
    Guest
    Аз имам космат гъз. И ко? Некое момиче ше ми се оплаква ли? Да посмее! мия си го секи ден и не мирише! Така че... кво ако си имам косми там!

Фен
    Град
    Пловдив
    Ти ли ще кажеш?Дай направо ние мъжете да си обръснем и главите?Въпрос на избор,по точно на гейски избор но това е друг въпрос
    Не съм момиче да си бръсна задните части!

Мега фен
    А бръснете ли си космите по палците на краката?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А бръснете ли си космите по палците на краката?
    Аз само си ги подстригвам.

Град
    pod masata
    хм...а космите в ушите и носа, много са неприятни, нали....
    mquuuuu

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sex Is Zero
    хм...а космите в ушите и носа, много са неприятни, нали....
    Азц си ги оставям, да приличам на моя идол Буги барабата \/

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Ти ли ще кажеш?Дай направо ние мъжете да си обръснем и главите?Въпрос на избор,по точно на гейски избор но това е друг въпрос
    е, не съм съгласна, че само гейовете се бръснат... според мене, ако едно момче има много косми, трябва да си ги маха. по какъвто начин си намери за себе си, така че да му е добре.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    е, не съм съгласна, че само гейовете се бръснат... според мене, ако едно момче има много косми, трябва да си ги маха. по какъвто начин си намери за себе си, така че да му е добре.
    Ми на мене ми е много странно как някой обявява нещо за гейско или не и че го правиш с гей....Който иска това да прави, щом се нерви на тея косми да ги маха-въпрос на лично мнение.Мене пък ме дразнят...
    По добре заключете тая тема...

Цитирай Първоначално написано от pavkataludiq111
    Аз имам космат гъз. И ко? Некое момиче ше ми се оплаква ли? Да посмее! мия си го секи ден и не мирише! Така че... кво ако си имам косми там!
    be taka e be 4ovek
    vsi4ki mom4eta sa se izrodili i samo za gluposti mislqt
    odobrqvam obezkosmqvaneto pod mi6nicite i po 4lena za6toto use6taneto e po hubavo
    ama vsi4ko drugo sa prevzemii
    ne ma e sram 4e sum kosmat daje mi e hubavo za6toto se vijda kolko testosteron imam i kakuv sum v legloto

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}

Re: Въпрос за задници

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бръснете ли си задника?!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...kopele 4estno blagodarq ti bqx super tujna a sa ne spiram da se xilq xaxaxaxaxaxaxa po-golqma prostotiq ne bqx 4uvala 4estno xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

ahahahahahahHHAHhahahahahHAHHAHAHAHAHhahHAHhaHAHha hHAHHAHHHAHhahAAAAAAAAAAAAAAA

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си