- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за задници
Бръснете ли си задника?!![]()
А ти идиот ли си?
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ti trqbva da si nenormalen, nz na kolko godini si, no dosega ne bqh 4uvala za takuf fenomen, osven tova, koeto smqtat, 4e kosum4e v guza se sravnqva na malko tumor4e, taka 4e ako ti si edinstveniq s kosum v guza...svurji se s lekar, no ako i dr imat tozi problem si re6i sam
Кво???!Косми-тумори?Първоначално написано от Анонимко
![]()
tva za mom4eta ili za momi4eta be6e toq vapros..kakto i da e mislq 4e e nujno i dvata pola da polagat griji tova delikatno mqsto..nqma da ima gori q...
Еми подкрепям те, щото все пак е не е хубаво да имаш косми тамПървоначално написано от gal4eto
А и госте, какво правим си е наша работа![]()
Аз имам космат гъз. И ко? Некое момиче ше ми се оплаква ли? Да посмее! мия си го секи ден и не мирише! Така че... кво ако си имам косми там!
Ти ли ще кажеш?Дай направо ние мъжете да си обръснем и главите?Въпрос на избор,по точно на гейски избор но това е друг въпросПървоначално написано от gal4eto
Не съм момиче да си бръсна задните части!![]()
![]()
А бръснете ли си космите по палците на краката?
Аз само си ги подстригвам.Първоначално написано от `Death`Whore`
хм...а космите в ушите и носа, много са неприятни, нали....
mquuuuu
Азц си ги оставям, да приличам на моя идол Буги барабата \Първоначално написано от Sex Is Zero
/
е, не съм съгласна, че само гейовете се бръснат... според мене, ако едно момче има много косми, трябва да си ги маха. по какъвто начин си намери за себе си, така че да му е добре.Първоначално написано от Просто Гост
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ми на мене ми е много странно как някой обявява нещо за гейско или не и че го правиш с гей....Който иска това да прави, щом се нерви на тея косми да ги маха-въпрос на лично мнение.Мене пък ме дразнят...Първоначално написано от Иста
По добре заключете тая тема...
be taka e be 4ovekПървоначално написано от pavkataludiq111
vsi4ki mom4eta sa se izrodili i samo za gluposti mislqt
odobrqvam obezkosmqvaneto pod mi6nicite i po 4lena za6toto use6taneto e po hubavo
ama vsi4ko drugo sa prevzemii
ne ma e sram 4e sum kosmat daje mi e hubavo za6toto se vijda kolko testosteron imam i kakuv sum v legloto
![]()
Първоначално написано от Анонимко
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...kopele 4estno blagodarq ti bqx super tujna a sa ne spiram da se xilq xaxaxaxaxaxaxa po-golqma prostotiq ne bqx 4uvala 4estno xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ahahahahahahHHAHhahahahahHAHHAHAHAHAHhahHAHhaHAHha hHAHHAHHHAHhahAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()