- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОБЪРКАНА СЪМ ...ТОЙ МЕ ИЗНАСИЛИ
ZDRAVEITE NA VSI4KI.... IMAM EDNA PRQTELKA ,KOQTO DNESKA SE RAZREVA PRED MEN I ZAPO4NA DA MI RAZKAVA KAK ONZI DEN SE E PREBIRALA DO TQHNATA MAHALA I PONEJE SI E V MAHALATA OT NQKVA NEINA PRQTELKA DO TQH BILA TRAGNALA SAMA...I PO SREDATA NA PATQ NQKAV BOKLUK V TAMNOTO I ZA6LIVIL NQKOLKO SHAMARA SLED TOVA I UMRUCI I HI4 NE E USPQLA DA IZVIKA ZA POMOSHT...ONOVO GOVEDO E IZNASILIL I TQ SEGA NEZNAE KAKVO DA PRAVI... AZ I KAZAH DA KAJE NA TQHNITE ,A TQ E ADSKI DEPRESIRANA I PROSTO NZ ... MISLQ DA E NAVIQ I S NEQ DA IDEM PRI TQHNITE ...DANO VSI4KO DA SE OPRAVI... UJASNO MI E.... O6TE KOGATO E VIDQH OT 50 METRA OSETIH NE6TO UJASNO.... A PARVITE I DUMI BQHA IMENNO TEZI KOITO SYM NAPISAL V ZAGLAVIETO NA TEMATA... KAKVO DA PRAVQ I PO TO4NO KAK DA PODHODQ
Първо - ако не са минали 3 дни оттогава, да пие Постинор дуо веднага! Освен ако не е на противозачатъчни. На колко години е? И зависи от манталитета на родителите...
na 18g. e i v4era bqh da i kupq postinor i tq go izpi .....Първоначално написано от \"`Death`Whore`\"
Отидете кажете на родителите и колкото се може по-бързо,защото има голяма вероятност тя да е бременна,btw,на колко години е?
Ако родителите И са либерални, да сподели с тях...не знам какво да те посъветвам, но просто бъди до нея...това ще остане в психиката И за цял живот, но е друго, когато имаш с кого да споделиш какво чувстваш...
ti ne 4ete6 li wee, mimi4eto kaza 4e e na 18
Значи няма опасност да е бременна.Сега проблемът е психически,наи-добре ще е да отиде при психологПървоначално написано от Анонимко
![]()
Много е скъпо за българските стандарти...а и тя ще се чувства като психично болна...не съм сигурна, че е решение.
da e bremenna moje da nqma opasnost,no ima opasnost oniq ne6tastnik da q e zarazil s ne6to.trqbva da se pregleda kogato se uspokoi.Първоначално написано от christina_aguilera
Кажи на всички приятели за случката,съберете бейзболни бухалки,метални тръби,пистолети,гранатомет и ако трябва и отидете в махалата при мангустите,пречукайте ги от бой,а после насред центъра на махалата им напънете всичките им жени,дъщери и баби ако трябва и им го вкарайте анално майка им да еба циганска гнусна мръсна недоебана грозни мангуси ! От кой град си уа ? Кажи и идвам,майка им мангалска скапана !
Dano si4ko se opravi i toq prostak si nameri zaskujenotot 6toto tva e BG ve4e seki si prai koto iska!!!uspexi s priqtelkata ti stiskam palci dano se vustanovi
Консултанте, така момичето няма да се почувства по-добре...но няма лошо да го пребиете.
Вярно,че е малко скъпо,но не е ли по-важно за родителите детето им да се чувства добре.Едва ли би се чувствала като психично болна,разговорът би трябвало да я успокои и да й помогне да преодолее страха от преживянотоПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Не,няма да се почувства по-добре. АЗ ще се почувствам по-спокоен като знам,че шибания мангуст е пребит и плюе кръв,гаджето й ще се почувства по-добре като е отмъстил и знае,че има справедливост...
Иначе какво ? Затварят си очите и отмината и утре циганите чукат някоя друга ? Къде ми е пистолета бееееее,къде е като му трябва на човек,майка им мангалска !
Смърт трябва тука ! Само това ги оправя тях,всичките до крак на сапун и това е ! Пък мацката да не се притеснява толкова... в смисъл,хайде де,можеше и по-зле да е,да погледне от тая страна на нещата... това НЕ значи че циганина трябва да остане жив разбира се !
Kak pyk reshi,che e mangal?Spored men nqma znachenie kakyv e-prosto tiq jivotni trebva da se hvanat i da se biqt dokato ne si izpliuqt karantiite!!!Първоначално написано от Консултанта
Ако е над 18 можеш да го съдишОт това момичето също няма да се почувства по-добре,но поне тоя ще си плати с няколко години,прекарани в затвора
![]()
KU4KA hem i kazah 4e ako kaji na nqkoi za tova koeto i storih 6te e ubiq !!!![]()
![]()
![]()
NQKOI NAPISA DA SAM DO NEQ I DA SAM E PODKREPQLA - AMI PARVO AZ SAM MAJ... 2-RO ESTESTVENO ,4E 6TE E PODKREPQ... A TOQ NZ DALI E CIGANIN ZA6TOTO V NA6IQ GRAD IMA CIGANI...(PLOVDIV) AMA VYV VAPROSNATA MAHALA NQMA CIGANI.. A I DO KOLKOTO TQ MI KAZA (NE RAZBRAH MNOGO ZA6TOTO BE6E MNOGO RAZORENA I PLA4E6E I TRUDNO I SE RAZBIRASHE KAKVO KAZVA) E BIL NQKAKAV 25/30-35G.... NZ MISLQ DA IDEM S NEQ PRI TQHNITE I DA I KAJEM... TQ MNOGO GI OBI4A I IMENNO TO4NO TOVA 6TE NAPRAIM S NEQ 6TE IDA S NEQ ZA STIMUL I 6TE RAZKAJE NA TQHNITE.... PAK DANO VSI4KO SE OPRAVI I TOZI IZROD DA SI POLU4I ZASLUJENOTO.....GADNOTO E ,4E MI PUKA ZA NEQ... AZ E HARESVAH ... DAJE I NASKORO ZAPO4NAHME DA SE SVALQME... I VAPREKI TOVA... NQMA DA SI PROMENQ MNENIETO ZA NEQ ,ZA6TOOT TQ NQMA VINA... A TQ E EDNO STRAHOTNO MOMI4E I SA DLAJEN KATO MAJ I NEIN VEREN PRQTEL DA SAM DO NEQ !
mila,mnogo e gadno taka,suvetut mi e da otidete dvete pri tqhnite(ti za podkrepa)i da razkajete kakvo e stanalo i ako tvoqta priqtelka e zapomnila fizionomiq da otidete do raionnoto.uspeh!
Awe [BG]Fen` ti si bolen be, kvi gi drunka6? Stiga si pisal gluposti vuv vsi4ki temi, koito se pusnat!
Lele, gorkoto momi4e, dano ne q e zarazil toq pe**l.. izvinete z dumata, ama toq e adskiq tupak, momi4etata trqbva d se pazim adski mn0go ot takiva, i v tazi vruzka DA VI PREDUPREDQ V NIKAKUV SLU4AI NE HODETE V BORISOVATA GRADINA VE4ER, KOGATO ZAPO4VA DA SE STUMVA ILI VE4E E TUMNO! MEN I PRIQTELQT MI NI SLEDQHA NA 2 PUTI, VNIMAVAITE MNOGO, MOLQ VI SE! TAM E PULNO S BOLNI IZNASILVA4I, KOITO SAMO 4AKAT PODHODQ6T MOMENT DA NAPADNAT.. VNIMAVAITE, MOLQ VI SE!
OHH NE ISKAH DA KAJA 4E MIE GADNO ZARADI NEQ AMI ZARADI TOQ IZVERG ...ZA6TOTO TOI I DA UMRE ... MEN MI PUKA ZA NEQQQ NZ KLAK DA VI KAJA ...KAK SE 4UVSTVAM....
KAZVAM VI O6TE 1 PAT MOM4E SAM NE SAM F !
Да каже на техните и в полицията! Веднага!
Няма да те съветвам и аз да разкажете на родителите й-това всички вече го направиха,но смятам че трябва да иде възможно най-скоро на медицински преглед,защото след такъв инцидент може да й остане не само психическият стрес ами и куп други здравословни проблеми.Радвам се,че има хора като теб,които държат на приятелите си и са до тях в такива трудни моменти.
Първоначално написано от Консултанта
Napylno sum suglasna s teb vsichki cigani na sapun! A kolkoto do momicheto budi s neq postoqnno i gledai da ne misli za tova, pravete kolkoto se moje po-raznoobrazni neshta, za da se chuvstva dobre i da ne misli za tova, griji se za neq taka che da chuvstva sigurna i podkrepena i kato se pouspokoi da ide na lekar, vse pak ne se znae dali ne q e zarazil s nqkoq bolest ne da si Boje!!Aide uspeh!!!