.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Супер фен

O6te ne sym karala 6arka ???

Az sym na 14 godini i o6te ne sym karala 6arka a pove4eto moi poznati sa karali o6te na 4-5-6 nai mn 7 godi6na vyzrast.Tova normalno li e?Edna priqtelka mn me obezpokoi kato mi kaza 4e kolkoto po kysno q kara6 tolkvoa po golqma e veroqtnostta da UMRE6 !!! No razpitah mama i tatko i dvamata kazaha 4e ne pomnqt da sa karali daje i te 6arka?A maika mi e na 45 a ba6ta mi na 48 i sa o6te jivi zdravi(da 4ukam na dyrvo).Vie kak mislite?

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    няма вероятност да умреш от обикновенната шарка,просто колкото по-голям стааш толкова по-големи са последиците за организма от болестта
    по-добре ако разбереш некой че е болен от шарка се зарази умишлено,щото иначе ше го изкараш още по-зле!

Guest
    Е па аз я карах на 17 години и я изкарах мнооооого леко.Пъпките ми бяха малко на брой и малки като големина.А брат ми (19 г.) я изкара доста тежко.Цялото му тяло беше обринато (като казах цялото тяло,разбирайте навсякъде).Така че всичко опира до организма на човека.А това,дет ти го казвала приятелката ти,не е вярно.Е,може да има частица истина,но това са частни случаи (примерно дълбока старост или адски увреден организъм).Така че не се тревожи,но гледай до 20-22 години да си я изкарала.

Ха и аз не съм карал шарка.
    uber l337 pro g33k

Guest
    emi az iskarah na 17 godini edrata varicela 6arka...minah e leko mno leko v sravnenie s brad mi koito pyk e na 14...izpolzvah edin metod koito mi go kaza baba...pyrviq den kogato se izrinah pih 4erveno vino i da znaete po toq na4in po byrzo se izrinah i po byrzo zavehnaha pypkite..brad mi be6e karal i drugata 6arka pyk az ne uspqh da se zarazq...se edno ima mno hora deto ne sa karali i dvete 6arki..da umre6 edva li no ...znam 4e kogato 4ovek e bolen trqbva da mu se ogajda i nikoi da ne go qdosva 4e ina4e moje da mu stane ne6to...dqdo mi e razpravql kak edno momi4e ot negovoto selo se izrinalo ot 6arka i mu se doqlo agne6ko oba4e ba6ta mu ne iskal da si kolq jivotnite zaradi negovote pri6tevki i posle kato mu minala 6arkata momi4eto oslepelo...dali e istina ili ne no taka razpravqli starite hora...abe nema kakvo da se pritesnqva6...nai e dobre vidi6 li nekoi bolen gledai verno umi6leno da se zarazi6 za6tot kolkoto po rano mine6 6arkite po dobre za6tot vyzrasnite q minavat dori na legloo pridrujeno s temperatura i tn..a i jenite e nai dobre da sa q minali rano za6toto edin den ako sa bremenni nqma da ima opasnost...ae dano sam pomognala s ne6to i spoko mno moi poznati deto sa na po 17 godini kato men dori ne sa karali nito edna 6arka

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Не се притеснявай има време за всичко
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Голям фен Аватара на thirteen
    Може и никога да не се разболееш.Майка ми и баща ми не са карали,а ние с брат ми сме носили сякакви шарки у нас и те така и не се заразиха.

Мега фен
    Не знам дали има вероятност да умреш, но колкото по-късно я караш, толкова по-гадно и дълго е.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И аз не съм карала, което не ме кефи особено, но...
    Това за умирането не е вярно
    Но това, че ще я прекараш по-тежко, отколкото, ако примерно я караш на 5-6 годинки е така
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Задължително трябва да я карате преди бременност! Може да се увреди бебето! Не се лигавете и гушнете някой шаркав, за да няма после: "Помогнете ми. Бебето ми е зле."

Guest
    spoko we az sam na 17 godini i o6te ne sam karal 6arka ))

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това за бремеността не се ли отнася само за Рубеолата.Все пак да не забравяме,че шарката е няколко вида и ако караш едната си създаваш имунитет само за този вид,но не и за останалите.А и за момичетата е задължителна имунизацията против рубеола,за да няма проблеми при бремеността.Аз съм карала само едра шарка,но съм се имунизирала против Рубеолата.Абе на 21 съм-от тук нататък е все лошо ако я карам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си