- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да забременее само от анален секс
ако свърша в задника може ли да забременее
Da i to bliznaci nai-veroqtno shte napravish![]()
![]()
![]()
vuv anusa nqma qicekletka, koqto spermatozoidite da oplodqt taka 4e e napulno nevuzmojno.
ako temata e ebavka......e`i se v `uza
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
![]()
![]()
MNOGO QSNO 4E NE !
е кажете де от скоро го практикувам и не ми е ясно
Ima malka veroqtnost ako Spe***a pronikne tam kudeto ne trqbva no edva li.....![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
NE !Първоначално написано от Анонимко
![]()
ako se sledva nai prostata logika 4e sled anusa ima debelo 4ervo i tnt nqma vazmojen na4in da se zabremenee poradi prostata pri4ina 4e spermata nqma kakvo da oplodi.
стига да не се стече във влагалището, няма опасност
Nemoje![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
или яко се бъзикаш с нас, или просто си адски тъп. а, има и трети вариант - никаква сексуална култура, което е като второто, така че... все едно.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ima razbira se !!!!!!!!!!!!!! She rodi malko kafqvo choveche do nqkolko dni ... KAK SHE GO GLEDATE A ?????????
She rodi mini negarche AHHAHAHADaje nqkolko. Cql jivot she gi rajda tiq takache vnimavai be !