- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ударихте ли нещо на морето?
мога да ти кажа, че въобще не е така. това, че съм флиртувала или съм се сваляла с някой от момчетата, не значи, че съм курва. и за твое инфо, което всъщност не те засяга, не съм спала с нито един от тях. много странно, даже. то все тая. и даже сама си казвам, че всичко това не е за хвалба.Първоначално написано от Анонимко
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ами не съм имала интересни случки.Просто постоянно ми беше гадно,че гаджето ми не беше с мен и не съм мислила или съм се заглеждала по друг.
аз съм си от морето и хич не е мръсно !..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
az ne sum udrql nishto, no me udariha s buhalka po glavata[/b]
е, под "пробвала" аз имах предвид, че съм ги започнала... ама и вие с това мръсно подсъзнание!Първоначално написано от Kulio Gangstera
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ihihihihii hmmm tva lqto beshe semeino,ama taka kato se zamislq kato si s gaje ot 10 dena na more,10 ve4eri te ogrqva ,4e ako ne i po-4esto,dokato ako trqq svalqsh nekvi selski kurveta,baq po-trudno se uredish![]()
![]()
за малко едни рускини![]()
на косъм беше. ама от лагера им ги прибраха,иначе щеше да си занесат за Санкт Петербург подаръци...при това в корема и след 9 месеца да ги "разопаковат"![]()
Добре казано, но непрепоръчително !!!Първоначално написано от АТАКАБГ
![]()
Odariha me dvama
и аз ударих нещо не е като да не съм ударил...ударих си коляното на плиткото![]()
![]()
![]()
нищо не стана с туй море те повечето моми беха с гаджета и ся не върви да рушим семейства нали
![]()
![]()
С тоз чесън ко искаш да "удариш"...Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
При мене па стана обратното - гаджето ми замина на море и аз зех че ударих в софия.
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
Горката, тя пък може да е ударила там повече, нищо не сЪ знай
![]()
ц,ц..нямах такива летни изпълнения..
нищо интересно това лято,освен
сълзи,спомени...и така![]()
f@nt@zi@
Дреме ми на кура отрезах и квитанциятаПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
2т. системно
аз бях на Варна...екстра беше.само леко се смущавах от голите каки около мене![]()
КОлко познато...Първоначално написано от koalka
Хаха, аз и двете колена си насиних.Първоначално написано от Юлиян Вучков
![]()
Иначе заиграх се там с едно момченце от Благоевград, но само толкова. Не стигнахме много далеч - така и не се намери подходящо място и достатъчно време - аз обичам хубавите неща, а не за 10мин. в целия пясък на плажа (примерно!)...И така...лигавехме си се няколко дни и той си замина...
![]()
А ние се бяхме събрали и доста голяма компания, а аз повечето не ги познавах преди морето и...някои се опитваха да ме задяват, ама не стана работата...и така...![]()
ot Blagoevgrad sme vse playboy-i
koe e tva momche :P
Yupeeee !
Мне, не съм ходил на морето. Отвращава ме и го мразя.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
E ti pak ne si popadnala na goli debelani..togava stavat udarite po plajaПървоначално написано от Lil'Angel
ne![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
i az jiveq na moreto no ne sam hodil tazi godina stra6no mrasno eПървоначално написано от thE`reASoN
Anime