.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    lizard-f-
    Guest

ОРГАЗЪМ-Момичета помогнете

Момичета получавате ли оргазъм всеки път?Моля ви кажете ми горе долу какво представлява и какви видове има(ако има видове изобщо)!Аз съм девствена,но искам да знам при първия път получихте ли оргазъм,моля ви помогнете,искам да знам когато свършвам!!! [-o< [-o< [-o<

Фен
    Град
    Майна town
    определено ше разбереш като получиш оргазъм +тва няма как да ти го опише никой точно какво ще изпиташ така че догледай сънчо и заспивай.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

lizard-f-
    Guest
    Моля те не ми се подиграваи,просто любопитствам и не съм толкова малка че да ме караш да гледам сънчо,но както и да е.

Фен
    Град
    Майна town
    Начи кат се има предвид,че средно хората във форума се проебават на 12 или 13 интересът им към секса трябва да се появява някъде към 5-6 следователно и от тази си възраст "любопитстват" относно секса, което ме кара да мисля ,че отдавна е трябвало да си изгледала сънчо , да си си гушнала мечето и да спиш.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

lizard-f-
    Guest
    Ako tolkova te interesuva-na 15 sym, i ne me e sram che publichno se interesuvam ot seksa i ot udovolstviqta v nego,zashtoto bez znachenie vyzrastta az iskam da znam vsicho za tova koeto mi predstoi za napred.

aRmY
    Guest
    Edva li 6tom si devstvena 6te izpita6 orgazam ot parviq pat, daje e po4ti nevazmojno...

Re: ОРГАЗЪМ-Момичета помогнете

Цитирай Първоначално написано от lizard-f-
    Момичета получавате ли оргазъм всеки път?Моля ви кажете ми горе долу какво представлява и какви видове има(ако има видове изобщо)!Аз съм девствена,но искам да знам при първия път получихте ли оргазъм,моля ви помогнете,искам да знам когато свършвам!!! [-o< [-o< [-o<
    Оргазмът е най-връхната то4ка в секса!Когато експлодираш,усещаш 4е ще се пръснеш.Това нещо е строго индивидуално за всеки.При първия път неможеш да полу4иш оргазъм....даже няма да изпиташ удоволствие от първия път,но после ве4е

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на maybelline
    Да,първият път много момичета се притесняват и е почти невъзможно да изпитат оргазъм,но по-късно...а и зависи донякъде от възрастта.Според някои учени,оргазъм не може да се изпита преди жената да е на 25-26 години,макар че аз не съм съгласна с това твърдение.Много момичета получават истински оргазъм още в тийнейджърска възраст.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lizard-f-
    Ako tolkova te interesuva-na 15 sym, i ne me e sram che publichno se interesuvam ot seksa i ot udovolstviqta v nego,zashtoto bez znachenie vyzrastta az iskam da znam vsicho za tova koeto mi predstoi za napred.
    sigurno sig pri momi4etata orgazma ne e razli4en ama ne sam sig

as taka go opisvam edna bolka ama tazi bolka te gadeli4ka dosta otvartre
    i sled 4-5 sec svar6va ama e dosta silna

tva e opgazama pri mom4etata i togava izliza spermata

Guest
    mejdu dr

verno li momi4etata polu4avat orgazam pri 25 god 0_o

nie si go ispitvame na 13-14 god (mom4etata)

Оргазмът е строго индивидуален.При всеки става по различен начин,но едно е сигурно,когато стигнеш връхната точка ще го усетиш.
    Както оргазмът,така и първият път при всеки е различен.Мен лично много ме боля,бях много напрегната и не можах да изпитъм каквото и да било удоволствие.Но имам приятелки,които изобщо не ги е боляло и са изпитали оргазъм още първия път.
    Нали знаеш,различни хора,различни организми-всичко е строго индивидуално.
    А относно теорията на докторите-не съм съгласна.Аз почти всеки път стигам до оргазъм а не съм на 25.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    също така попита какви видове оргазъм има, те са точно два - клиторен и вагинален, като естествено втория е много по-разтърсващ, много по-трудно се достига, а някои жени даже изобщо не са го изпитвали.
    алелуя.

знаех си, че си падаш садо мазо
    алелуя.

да де, ритащият, чиито задник случайно попада в ръката на невинната жертва.
    алелуя.

можеш да разтриеш клитора си и да получиш оргазъм ако толко искаш да опиташ.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не получавам оргазъм всеки път-първите 3 месеца изобщо и 1 не бях получила.Първият път-абсурд,едва ли ще имаш време да стигнеш до оргазъм при същинският секс,защото ще те боли.Освет преди това от френската любов ако не свършиш де!

Супер фен
    MOga da ti kaja,4e ne moje momi4eto da polu4i orgaz1m ot p1rviq p1t!Osven ako ne e super 4uvstvitelna...ama napravo nqkvo nev1zmojno 4uvstvitelna!Trqbva da pravi6 dosta sex za da dostigne6 do orgaz1m!Na6iqt organiz1m ne e kato na mom4etata!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    6eguva6 li se be mila,parviq put udovolstvi nqma,ti za orgazum govori6. parviq put 4e i vtoriq te boli o6te.mnogo malko momi4eta na na6ta vuzrast izpitvat orgazum,normalno da ne se polu4ava.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си