- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обръщам се къ момичетата в сайа
Аз съм момче.И на последък доста често чувам приятелите си да говорят за бръснене,епилиране и правене на кола маска на краката си.
Аз се чудя да ги обръсна или не.Какво ще ме посаветвате вие.
Темата не е за тук!
Не не си ги бръсни гейско е!
Къф човек тряя си за да си мислиш в 00:47 дали да си обръснеш краката или не![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
нямам какво да добавяПървоначално написано от Momchence
Проблемът му е там че не го прави заради себе си, а заради другитеПървоначално написано от exploitedteen
абе устейте го да прави каквото си иска.. нали знайте че педерастията навлиза на мода![]()
Ей садур как сиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ако си обратен ти - противоположен,Първоначално написано от `Silvester`
в музикалните среди си ръкоположен.
Ще те гледат всеки ден,
ще те слушат всеки час.
Нищо, че си извратен, нищо, че си педераст.
Рефрен: /2x/
О-о-о, щото днеска е на мода,
о-о-о педерастката порода.
А от хомосапиенс, хомосексуализъм
туй ако не е прогрес, ще е дуализъм.
Остров Лесбос е далеч, ние пък сме близо,
но за туй не иде реч, има турска виза.
Рефрен:...
Те са хора от народа.
Нямам нищо лично аз, нямам нищо лично
грозна дума педераст - хич не е прилично.
Ако си обратен ти - противоположен
в музикалните среди си ръкоположен.
Рефрен:...
Те са хора от народа.
e kvo lo6o ima da si obezkosmi krakata ne moa da razbera..men puk mi e mn protivno da vidq nqkoi kat orangutan v krakata..6tom iska da go napravi no naistina e po dobre da e zaradi nego samiq ne zaradi drugite
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Недоволстваш ли?Първоначално написано от exploitedteen
Мислех да ви казвам "Ае ебал съм ви в гъза, таз нощ си лягам рано", ама се усетих че в таз тема Хиподил - НЕ БИВА да пиша такива неща
Е ние ли сме ти виновни че не можеш?Първоначално написано от Sophie
Кой ти е искал мнението?Първоначално написано от Sophie
ЕстественоПървоначално написано от Sophie
Голямо открити "мила" => Нобелова наградаПървоначално написано от Sophie
Не знам за вас, мили съфорумници, но аз се сещам за 2-ма човека, които са "като орангутани в краката", а единият е пич и не бих обърнала внимание на това, ако му се кефя...точно краката...ако искам гладки крака, ще съм с момиче.
И за да е точно по темата - отиди на кола маска. И докато си там, кажи да ти направят кола маска на веждите, ушите, носа, ръцете, гърдите и гърба. Хев фън!
Мъжът е мъж, за да бъде такъв, а не глист. Но в крайна сметка който каквото ще да прави...аз лично не харесвам
голи охлюви
purvo ni nai malko ne govorq na teb, vtoro sled kato e pusnal tema iska mneniq po vuprosa si ne tupi kritiki i treto ne vijdam kuf ti e problema 4e mi se zaqjda6 tukaПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
i drugo ne mi e qsno 6tom nqma kosmi po krakata ne e muj..interesna logika
emi hodete si togava s kusi ga6ti pleteni obuvki i beli havlieni 4orapi v garnitura s kosmite i se biite v gurdite 4e ste muje..
Тъкмо започвах да пиша и се чува от говорителите: "... изобщо не ми пречиш давай говори ...", т'ва съвсем сериозноПървоначално написано от Sophie
О естествено, ти сега си ми сърдита и няма да ми проговориш повече![]()
Той иска съвет а не лично мнение![]()
Нямам пробелем, а се заяждам тука защото не си ми насреща. Тогава нямаше да се заяждам. Щях да имам избор между две неща, от теб зависи. Което изтеглиш от торбата с късметите
Еейййй, а имаш ли от тез готините цветни ризки (ти може и наистина да имаш) и като ги разкопчаеш да ти се вижда увисналото щембе и космите от гурдите (е то колсмите може и ор закопчана риза с дъгната яка пак да напъват да се показват). А плетената ми шапка е номер едно. Турих й едно сезалче което намерих на улицата за да не падаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз съм момиче и ДА...не ми харесват глисти. Колкото до 'интересната логика' и на мен логиката на момичета, които си падат по голи охлюви ми е чужда и леееееко странна, но не я коментирам, нали?Първоначално написано от Sophie
emi suglasna sum taka ili ina4e 4e vseki si ima mnenie i pravo da haresva edno ili drugo. i az si durja na moito kakto i vie na va6ite , estetika v edin nepoddurjan muj nqma, bilo to s kosmi ili bez kosmi, naistina za men e po priqtno da e bez, noooooo nqma da otre4ete sus sigurnost 4ee ponqkoga okosmqvaneto e suprovodeno ot dosta "zaplenqva6ta" mizirma
бате,бръснеш ли си нещо друго освен лицето и мишниците,значи си педал.Точно и ясно
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Ае и аз си помислих за Бен Ширман, ама е лек вариянтПървоначално написано от exploitedteen
На тази марка съм въждал само "отровно зелено" като ярка
Инъче за хавайка говорех, дето чичките ги носят
А каква е верочтността да те видя на снимка? И как да я увелича?
"Поддържан" човек би могъл да е само този, който се къпе и облича чисти дрехи. Това стига, за да се нарече поддържан. Не извъртай нещата.
i az mislq 4e e geisko ...Първоначално написано от Momchence
Разкошна е налиПървоначално написано от Sophie
![]()
Предполагам, че имаш дълга коса...главата ти мирише ли...или може би това зависи от това колко често се къпеш?noooooo nqma da otre4ete sus sigurnost 4ee ponqkoga okosmqvaneto e suprovodeno ot dosta "zaplenqva6ta" mizirma![]()
Е нали знаеш...мачовците отминават идва метросексуалните (педалоподобните). И аз се чудя как космите на краката ми миришат, нооо...
Аз обаче към подмишниците и лицето слагам и слабините, че...както казахХиподил - Не бива