- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- леле.. вижте тая пут**ляна !!!..
http://www.sladur.com/www/Detailed/125333.html
ццц.. напрао останах без думи.. вас кефи ли ва ?..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
i kvo?ne me kefi.![]()
mi ne
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
tc shto pyk men me kefidaje golqma sladurana i btw ako ne se lyja taq ima zapisana edna pesen koqto mn q vyrtqt po Tv-to kazva se "KAto nepoznat" i vypreki 4e ispulnitelkata na taq pesen se kazva Andera az ostavam na mnenieto 4e tova e tq.ako nqkoi se se6ta za koq pesen govorq neka se zagleda v klipa i......golqma sladurana e!!! \
/
![]()
![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Da i na mene kato q vidqh na andrea mi zaprili4a
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Тая е манекенка , пишеха я по вестниците . Добра приятелка била със Божинов , ама отричала да е спала с него .
i kvo i haresvate na tazi?
porednata kurva![]()
Obi4am si typoto Niki!
ami mai naistina e tq to... Teodora ve4e e zaeto i si e zela familiikata za artistichen psevdonim![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Според мен също е голяма сладурана.Кефи ме.А и на мен също ми прилича на Андреа...и май е тя![]()
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp
to4no taka.ima mnogo po-vajni ne6ta ot vun6niq i vid(toi e na ligava pikliva kurvi4ka) i po tupite snimki si li4i ogromnoto i samo4uvstvie na golqmata krasavica i ligavoto i povedenie.razbira e ot vsi4ko-kato zapozname ot drehite i zavur6ime s pozite i fizionomiite na snimkite.Първоначално написано от overdose
![]()
Без грим дайте и ще дам мнение. А и някои от снимките са професионални или полупрофесионални - избира се светлината, на която изглежда най-хубав човек.
aideeeeeeeeeeeeee jenska zavist ti siiiiiiiiiii
izobshto ne otricham che e porednata k***a,no neka si priznaem che e sladka maleee samo mi padni tq![]()
![]()
![]()
ами то си пише че е модел дет хур.. снимките професионални.. и все пак путката е страшна![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
spored mene bi bila mnogo po krasiva bez grim,no neka ne zabravqme 4e tq e trognata 4e q imat za idol
i edva li ima snimki bez grim![]()
Obi4am si typoto Niki!
Parvo tova e Andrea i vtoro q sprete da zavijdate molq vi se...
XaXaXa...Е,да хубава е ама като си махне тоновете грим ще сте на съвсем друго мнение!![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Тъпи деца, научете, че жената може да има мнение.
nikoi ne e kazal 4e nqma pravo na mnenie.no tova li e na4ina?Първоначално написано от `Death`Whore`
neka da ima visoko samo4uvstvie za sebe si-nqmam protiv.
protiv sym tova 4e syvsem otkrito spodelq kolko e samovlubena
tova e
Obi4am si typoto Niki!
кой трябва да ни научи ?Първоначално написано от `Death`Whore`
Оувърдоуз, не говорех на теб, а на тези, които обявяват за злоба всяко мнение на жена, че друга жена не е хубава.![]()
okey,np.Първоначално написано от `Death`Whore`
prosto izrazih oshte vednuj mnenie![]()
Obi4am si typoto Niki!
taq be6e mis turizam ako ne se kyja i verno mn mi prili4a6e na nadrea..qsno 6to..edin i sa6ti 4ovek sa.qka e men me kefi na snimkite ama bez grim moje bi 6e e dosta po-zemna :P i sega takmo i slu6am pesenta xaxa.pozdrav s "kato nepoznat" \/
da tq eПървоначално написано от ViVIt0oo
golqma sladurka e ama na men mi izlglejda sqka6 ednoto i oko e po-golqmo ot drugoto i za tva gi prai tez fizionomii na snimkite. sa seki s nedostatacite si az samo kazvam mnenie. ina4e e gotina
тя е новоизлюпена певица, дават я по Тв Планета... =D> =D> =D>![]()