- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- леле.. вижте тая пут**ляна !!!..
много й е заспал погледа и роклята й е грозна. иначе е сладурка, нищо, че не ми допада стила й.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
dosta dobre![]()
вижте какво прави грима,модата и `нощния живот` ...момиче на 19 години изглежда на поне 25, а на някои снимки и на повече...бахти накъде отиват всички..много важно като се снимала със скалата или т.н Тия момичета нямат ценности грам
=D>Първоначално написано от sexkiss
Ако я видите на живо и отблизо, без толкова много грим, тогава ще си говорим. Иначе тя трябва да е изключително грозна, за да не изглежда добре след толкова много старания от страна на козметици и гримьори![]()
spored men e sladka ;] neznam seki si ima mnenie vse pak![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
abe za vas vsi4ki krasivi jeni sa kurvi be?basi mene me kefi mnogo daje.basi kak moje da ima tolkova zeveslivi hora.momi4eto si e super daje.Първоначално написано от overdose
:P
![]()
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
Brei ti mai mn si razbiral/a i kak razbra ot snimkata samo 4e e ligava i naduta 4e kak trqbva da zastane 4e da ne izglejda ligava i naduta,kato pametnik li abe hora usaznaite se malko imam 4uvstvoto 4e nqkoi hora tuka s mn stari razbiraniqПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
Extra e mackata![]()
mda tq e... i na ednata snimka e s Gergana ...
I na mene mn mi preli4a na Andreia....
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
19годишна надута фолкърка,която иска да бъде известна.и за тва даже прай клип и е мис туризъм 2005 .Теодора Андреева с псвдоним Андреа
Да, това е Теодора Андреева, позната още като певицата Андреа. Също така Мис Туризъм и рекламно лице на водка Селект. Учеше в ПЧАГ "У.Шекспир" и миналата година беше балът и. Снимките с онази рокля, ако въобще може да се нарече така, където и се виждаше бельото са точно от завършването. Твърдеше, че е много близка с Божинов, но нейна близка приятелка публично каза, че това е поредната и лъжа. Мен лично не ме кефи, много е надута, а на външен вид не е нищо особено.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Дам тя е - Андреа,ми сладка е и песента и ме кефи![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
izobshto pyk ne e pevica na Painer i stiga s tova naduta,razbiram da q poznavate tei da govorite.Krasiva si e stiga ste q opliuvali![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
mdaaaa i az tei vikamПървоначално написано от GlezotiA
![]()
![]()
![]()
LuD UmOrA NqMa
Казвам, че е надута защото я познавам и да певица е. Даже някой каза как точно се казва и песента. Хубава е, защото е направена да е хубава. Не си я виждала без грим, за да говориш. То всеки е красив, ако около него има куп хора, които да се грижат за външния вид.Първоначално написано от GlezotiA
haha folk-pevica nqma 6to vsi4k 6to gode hubavi momi4eta stavat folk pevici i se razgolvat kato prostitutki... a koi kaza 4e tazi ne e naduta ahahhaa samo 1 snimka mi e nujna za da q razbera 6to za stoka e ... da pravi kvoto si iska momi4eto.. na men li4no ne mi haresva
Love you Kris !!!
emi az na taq samo moga da i go hakna mejdu cicite \Първоначално написано от overdose
/
Taq e bahti tapata p*tka!iskashe da trupa izvestnost na garba na valeri bojinov!toi sam si prizna 4e e niamal nishto s neia i niama da ima i che taka samo rushi vrazkata mu s alisiq a tia mi neinite PR-i prodaljavat li prodaljavat!izkopala e dve snimki s nego i aide ve4e sa gedjeta!mi i az utre moga da se smimam s nego i da kaja sa6toto!ina4e 4e e krasiva-krasiva si e!spe4eli min god konkursa-mis turizam 2005 i se po4na!sq i folkpevica 6tqla da stava i tam se e krastila andrea!kakto i da e!podlo e tva deto e napravila!trupa slava na 4ujd grab!![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Факана Елитна Пруститутка.Това е от мен.!![]()
blqh pi4 taq be biq e e*al e s tvoita pi6ka we
![]()
Колкото и грубо да звучи, това е самата истина.Първоначално написано от ГостЪ от МостЪ