- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- леле.. вижте тая пут**ляна !!!..
лели.. не съм и предполагал че наще наборки(ж.р) са толкова комплексирани.. след като само ще оплювате не пишете ве.. едната: ми там с валерито ама нз си кво много е била надута.. другата курва била и така.. бахму майката аз да не съм пуснал тема да я оплювате като личност бе..
сикищир от сякъде..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
мене ми заприлича на една актриса...играе с американски пай...и във Ван Уайлдър..та точно там беше няква репортерка а в американски пай ходеше с един простак,дето и прави френска любов по некфа книга...
а иначе мацката си е номер 1,тия дето викат,че изглежда курвенски и дрън дрън точно се комплексират супер яко,аре са...
=D> и аз така мисля !Първоначално написано от Aleandra
2 т. от правилника. Бан на профил
Andrea e folk psevdonima na Teodora Andreeva. Vie novini ne 4etete li. Ili jiveeete samo v 4ata
как не съм разбрала такъв жизненоважен факт! оуу! не ми се смейте плс!Първоначално написано от Анонимко
abe neka se ebe shukariikata bie,nikoi nqma da q spre.nie kompleksarite she si q obsyjdame..hahah
male kolko e baven toq narod![]()
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
[quote="GlezotiA"]tc shto pyk men me kefidaje golqma sladurana i btw ako ne se lyja taq ima zapisana edna pesen koqto mn q vyrtqt po Tv-to kazva se "KAto nepoznat" i vypreki 4e ispulnitelkata na taq pesen se kazva Andera az ostavam na mnenieto 4e tova e tq.ako nqkoi se se6ta za koq pesen govorq neka se zagleda v klipa i......golqma sladurana e!!! \
/
![]()
[/quotetova e to4no andrea.napulno sigurna sum
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Може 3-ма човека да я Изчукаме Брутално (макар че не си паднам) ам.тоя път ще сгреша![]()
Tfa e tochno Andrea koqto pee "Kato nepoznat" .. Tfa e profesionalna manekenka.. uchastvashe na "Miss Bulgaria" .. I da si priznaq.. Perfektna e.. Naistina!
podkrepqm+tva ot tolkova mn grim ne moga da q vidq...no tqloto i e dobro,spor nqmaПървоначално написано от Анонимко
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
abe da vi kaja hubavi4ka si e ama dali pod taq presilena hubost nqma podlo i gadno 4ove4e,koeto se 4udi koi da precaka za da moje da se dokopa do izbranata ot neq stulbi4ka....Moje bi q sudim prekaleno surovo ama nikoe normalno momi4e ne bi oblqklo podobna "dre6ka" za bala si i o6te pove4e ne bi se navrqlo v sladur.com za da se pokazva na tiq koito ne sa q vijdali,ama te neinite si hora q znaqt 6to za stoka e(predpolagam).Pred nas moje da e ne6to "veliko" ama edva li e tolkova specialna za kolkoto se misli i izglejda...Ne mi haresva i tva e,vseki sam moje da si precenq.KU4KA.
o boje taq mi be6e ot daskalo,taq godina zavur6i...nqma da povqrvate no vsi4ki mom4e zdravo q ebavaha..prosta,kat zelka be6e
ou mamo kolko pati sam ti kazvala da si mahne6 profila ot sladur za6toto na nqkoi mom4eta im stava kato te vidqt.kolko se advam 4e prili4am na teb a ne na ba6ta mi 6toto ako prili4ah na nego 6tqh da sam ebati i rungela. a i mamo ne be6e nujno da spinka6 sas skalata i bojinov za da stane6 izvestna. az vqrvam v teb i mislq 4e ima6 t5alant i 6e6e da stane6 izvestna bez da var6i6 gore-spomenatite deistviq a i mamo o6te ne6to da ti kaja ne mislq 4e be6e nujno da vzima6 vtoroto si ime za psevdonim poneje nqka si typa putka zabila se kazvala teodora.mila mami4ko az sam sigurna 4e onaq teodora 6te zaleje 6tom se naloji6 ti v muzikalnite sredi i togava 6te moje6 da polzva6 za artisti4en psevdonim sobstvenoto si parvo ime.eto tove e ot mene mami4ko - li4no tvoq malka skypa da6teri4ka.
яка е![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Abe toq na ednata snimka mn mi prili4a na Valeri Bojinov..toi li e ?
Cuz I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I'm not gonna cry
About some stupid guy
A guy who thinks he's all that
SLADURANA!:}}}}}}}}}}}}}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
sega e hubava,dori i po nai kli6iraniq i izkustvan na4in.No predstavisi kak izglejda sutrin.
Дрисла някаква...![]()
Не ми харесва и изобщо няма да я коментирам повече!![]()
Животът е БРЯГ!
Аууу..."пу*ката лай*яна" познава Гергана - значи ме кефи![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Ебати пачата смешна...