- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дествен с дествена?!
Много ясно!Какъв е проблемът девствено момиче да го прави с девствено момче?Дори така е по-добре и за двамата,вместо единият да се чуди как да предразположи новака,а другия да се чуди как да не се изложи пред специалиста.
Българската младеж първо да се научи на основни думички,а после да ходят да правят секс.Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от GothicGirl
Според мен няма нищо лошо в това.Направихме го с приятеля ми и звамата бяхме девствени и ни беше хубаво.Но трябва да сте готови за тази крачка.
Аз бях девствена и той също .
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Лапета
6to da ne go pravqt![]()
![]()
Отговора е ДА.И ако ти се случи, след време щи си спомняте с много приятно чувство...Не забравяй презерватива!
![]()
кво да ве? вий добре ли сте? ако бях девствена няяше да са дам на такъв дето не знае ко прай с мене....първия път според мене и за момичето и за момчето тряя да е с опитен човек....!!!ама се пак както си решите....
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
ami nqma da e golqm kupon, no vajnoto e da se obi4ate i da znaete kakvo pravite.
moq nevinnost i greh.....
може разбира се !!! и аз да кажа 'пише се с В' ааман от овци !!!!!![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
=D>Първоначално написано от Анонимко
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
spored men 6te e qko i 2mata da sa sevstevi.nqkvo takova nit se pritesnqva6 4e dr e po opiten i e edno kak da go kaja-po qko(pone za men).i 2mata neopitni takiva :P
Ами както виждаш и аз съм все още жива тъй, че не задавай тъпи въпроси![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
I nie bqhme devstveni i ne be6e lo6o.Taka 4e ne vijdam nikakyv problem![]()
Според мен е най-добрия вариант да са и двамата девствени, пък и няма начин да се изложиш тъй като другия няма база за сравнение![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Ами и моят случай е такъв.И давама с гаджето ми си бяхме деВствени и сме си още заедно
emi mnoy qsnu 4e moje az sum go praila 2 puti i oshte sum jivataka 4e da moje bez problem deVstVen da go pravi s deVstVena
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ми аз бях такъв случай с първото ми гадже и двамата бяхме девствени та егати смеха падна ама стана яко и тя и аз бяхме доволни
и аз така