.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на maybelline
    Много ясно!Какъв е проблемът девствено момиче да го прави с девствено момче?Дори така е по-добре и за двамата,вместо единият да се чуди как да предразположи новака,а другия да се чуди как да не се изложи пред специалиста.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от protoss
    Пише се деВствен!
    ма ти да не си уникално прост ве или не четеш предишните постове , нестига че ме издразни ами и отговор по темата недаде!!!
    Българската младеж първо да се научи на основни думички,а после да ходят да правят секс.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GothicGirl
    докато пишеш дествена, по-добре не пробвай да пристъпваш към важни стъпки като секс! добронамерен съвет!
    =D> =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен няма нищо лошо в това.Направихме го с приятеля ми и звамата бяхме девствени и ни беше хубаво.Но трябва да сте готови за тази крачка.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Аз бях девствена и той също .
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Дествен с дествена?!

Цитирай Първоначално написано от Лапета
    Здравейте я ми кажете дествено момиче прави ли го с дествено момче (щото тука някой хора твърдят че не а вие сте моето доказателство )

6to da ne go pravqt

Голям фен

да

Отговора е ДА.И ако ти се случи, след време щи си спомняте с много приятно чувство...Не забравяй презерватива!

Град
    Варна
    кво да ве? вий добре ли сте? ако бях девствена няяше да са дам на такъв дето не знае ко прай с мене....първия път според мене и за момичето и за момчето тряя да е с опитен човек....!!! ама се пак както си решите....
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami nqma da e golqm kupon, no vajnoto e da se obi4ate i da znaete kakvo pravite.
    moq nevinnost i greh.....

Фен
    Град
    House Music
    може разбира се !!! и аз да кажа 'пише се с В' ааман от овци !!!!!
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Spored men pyrviq pyt na momi4eto ili mom4eto trqbva da e s po-opiten/na ot nego/neq.Vse pak tva si e za pyrvi pyt ako i dvamata sa devstveni neshtata moje da ne se polu4at,to ne 4e ot pyrviq pyt neshto izob6to se poluchava ama e po-dobre s opitni hora da go pravish za pyrvi pyt.Ne kazvam,che ima neshto losho,prosto izkazvam mnenieto si.
    =D>
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Guest
    spored men 6te e qko i 2mata da sa sevstevi.nqkvo takova nit se pritesnqva6 4e dr e po opiten i e edno kak da go kaja-po qko(pone za men).i 2mata neopitni takiva :P

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Много ясно!Какъв е проблемът девствено момиче да го прави с девствено момче?Дори така е по-добре и за двамата,вместо единият да се чуди как да предразположи новака,а другия да се чуди как да не се изложи пред специалиста.

Ами както виждаш и аз съм все още жива тъй, че не задавай тъпи въпроси
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    I nie bqhme devstveni i ne be6e lo6o.Taka 4e ne vijdam nikakyv problem

Според мен е най-добрия вариант да са и двамата девствени, пък и няма начин да се изложиш тъй като другия няма база за сравнение
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Ами и моят случай е такъв.И давама с гаджето ми си бяхме деВствени и сме си още заедно

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    emi mnoy qsnu 4e moje az sum go praila 2 puti i oshte sum jiva taka 4e da moje bez problem deVstVen da go pravi s deVstVena
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    ми аз бях такъв случай с първото ми гадже и двамата бяхме девствени та егати смеха падна ама стана яко и тя и аз бяхме доволни

и аз така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си