- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родители - цигари
Амиииии с майка седнахме на кафенце и съвсем несъзнателно си извадих цигарите,тя нищо не казаПосле обясни на баща ми че пуша ,той каза че е по добре пред тях от колкото да крия ..
Но в крайна сметка ги отказах след 4-5 месеца![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
В абселютно същото положение съмПървоначално написано от Lake_bodom
ами то лесно не се свиква но майка ми още не знае , че аз пуша , надявам се скоро и да не узнае![]()
напълно си прав...смешни са ми тези, които си мислят, че техните не знаят и се крият...не съм казвала на наще, че пуша...те са ме хващали и ме ебават...сега е идилично - аз си се "крия", те се правят на приятно разсеяни, бащата даже понякога дава пари за цигари съвсем съзнателно...Първоначално написано от DetE-Idi0t
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ми караше ми се майка супер мноу,а бащата(пи4а)каза само 4е си вреда.И майка ве4е 3-4 пъти ме е хващала и последния път реакцията и беше мн спокойна и ме попита какво толкова харесвам в цигарите.
а баща ми първия път като ме хванаха ми донесе един стек карелиа слимсама имах воля и не си зех дори една кутийка
![]()
ами маи маи наще са от приятно разсеяните ..и се надявам да продължават да са ...щото иначе нещо кофти ми се струва. .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми баща ми като разбра нищо не ми каза,ама после аз сама ги спрях \/
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
emi az pu6a ot 4 klas i na6te ne znaexa do predi nqkolko mesecaemi maika mi me izgleda se edno sum i izqla 4erniq drob s barkalka i kaza emi pravi kvoto 6te6 ne mi puka
dori mi davat pari za cigari
![]()
Ами при мен само майка ми знае, и не ми прави проблеми..пуша си пред нея даже от цигарите и взимамА баща ми..тои не е информиран още по този въпрос
Ама ако разбере едва ли ще ми каже нещо - то вече е факт
![]()
maikami oshte mrunka na brat mi da spre cigarite a toi e na 24.ne iskam da i si pomislq kakvo me chaka na men ako razberat che pusha.
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
sorka 4e se byrkam v taq tema pri polojenie 4e e za PU6A4ITEaz ot 6 meseca ne pu6a otkazah gi no na6te taka i ne arzbraha 4e sym pu6ila no ina4e sa si na 100% sig 4e pu6a i narkomanka si mislqt 4e sym i trevomanka i sektanka i alkoholi4ka ama tva syvsem ne taka samo piq ama ne sym alkoholi4ka samo v kompaniq si piq pyk za cigarite ve4e ne mi se pu6i nz kyv e smisyla da pu6a otkazah gi tva e
![]()
Не знам но всичките майки на мои приятелки ми дават да си пуша пред тях без нищоно майка ми е голяма консерва
![]()
Наще знаят,че пуша даже баща ми и давал цигари,но избягвам да пуша пред тях,щото ми е неловко![]()
e vie ste dobre na vas vi davat i pred tqx da si pu6ite a moita maika taka me tormozi ne mi govori sys sedmitzi tq znae6e 4e pu6a ama ni6to ne mi kazva6e ama neska pak me xvana i pak mi e syrdita i mi e super sduxano![]()
Аз не пуша,ама бати като го видяха нашите,че пуши и му казаха да не се крие,ами да пуши пред тях и от години му купуват цигари даже![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Наще знят ,че пуша!Абсолютно нищо не ми казаха.Нищо!Сега и с майка ми и с баща ми си пием кафето и пушим заедно!А,и двамата са закоравели пушачи и ще прозвучи смешно,ако ми говорят,че цигарите са вредни и т.н.
И аз се чудя какви са тия родители дето чак купуват на децата си цигари ама... да си трая!Първоначално написано от Анонимко
...Иначе аз пуша вече от 2 год и нито майка ми, нито баща ми знае! А и няма да им казвам докато те сами не разберат, но както ги баламосвам лесно...това няма да стане скоро!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Spomqnm si , che bqh na more .. s bashta mi i priqtelkata mu .. vleznah v banqta i zapochnah da pusha .. za 2 min sm izpushila sig 2 cigari .. ama bez da gultam ... ii posle izlizam ot banqta .. (bashta mi ne e pushach...w powecheto sluchai pripada ot cigareniq dim) iii samo tati neshto mu stana losho i az wikam tati kakwo ti e .. i toi wika ... shto si pushila v WC-to .. i nekfi te takia .. i posle me buzikashe cqla wecher .. se edno .. ta nashte znaqt che pafkam .. obache sa mi kazali da se kriq , zashtoto shte me razpintqt .. a i ne moga da razbera washite roditeli chak puk i cigari da wi kupuwat ..
Моите родители знаят от самото начало и никога не са ми правили проблеми за това.Казаха ми аз да си решавам и аз реших, че ще си продължа.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Впрочем наще знаят, ама се правят на чукнати че уж не знаят. Не са ме виждали лично, ама то се усеща. Веднъж майка ми ми надуши пръстите и вика "Миришат ти пръстите на цигари"...е такива работи...знаят, ама се правят че не знаят
пфф майка ме фана веднъж след даскало че съм пушила и не ми дааше пари след тфа иначе си пуша кат се сетя и тя поече не ма е фащала...![]()
men sa me fa6tali mn pati glavno maika mi 6oto tq ne pu6i ot 5 godini nekude ba6ta mi pu6i.vikaha mi djobnite mi namaliha e pak gi vdignaha ba6ta mi me zapla6va 4e 6te mi zeme kompa ako me fanat 4e pu6a.i ne pu6a 4esto mn rqdko po 1-2 cigari max.kakfi sa tiq va6te roditeli ebahti qkite vi kupuuat cigari![]()
na men ba6ta mi mi e kazval 4e 6te go prieme mnogo tejko ako razbere 4e pu6a i 4e moje da mu stane mnogo lo6o (6toto si ima nekvi problemi..zdravoslovni blabla) a maika mi xax maika mi si mislq 4e iska da me nau4i da pu6akato pu6i tq me poglejda i mi predlaga..no az vse o6te ne pu6a ii mislq 4e e mnogo gadno da se pu6i..vsi4kite puti kogato sum probvala samo se zadavqh
dori i da be6e kakto trqbva
![]()
амии наще малко се нервеха в началото и майка ми се опитваше да ме накара да спра, ма аз и казах да ме остаи на мира, щото квот ще да прави, няма да ги спраНо вече ги спрях де... по собствено желание
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...