- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- vsi4ki metali sa gadni d1lgokosi pedali
aaa priqtelkite im sa lisbiiki az poznavam takava
Мъжът ми може да е педал, но аз съм Бисексуална.![]()
![]()
![]()
![]()
Ъъъъъъ добреее, това си е твое мнение, обаче ми е интересно, защо след като са педали, си имат приятелКи, които на всичкото отгоре са лесбийки?![]()
![]()
![]()
ama ti sigorna li si 6to ne probva6 i nqkoi novi ne6ta
ami prostata pri4ina 4e sa skriti pedali
Трябваше да попиташ какво означава "бисексуален", след като не знаеш какво означава.
ti ne se obajdai znam 4e si debela niska i grozna pa4a
Това няма значение. Мога да си направя пласитчна операция, но ти по-умен можеш ли да станеш?
a taka vsi4ka sa mirizlivi
ti i s plasti4na operaciq ne moje6 da se opravi6 i znam 4e si smeni pola
ti si gadna mar6a ma parca ghadna prostitutka 6to sprq da pi6e6 ma putko gadna da ne nasra mai i ti si kato nikati death kurva
Сдухах се, затапи ме.
ave znam go toq komiks o6te predi godini go znam ma k-u-r-v-a
ti si sduhana mar6a po rojdenie aa tova e edin site za teb www.lisbian.comПървоначално написано от `Death`Whore`
Ейр комплексарче, седни си на дупенцето и имай малко уважение към тоя форумр ако ти е позната тая думичка. `Death`Whore` може да е курва, лезбийка и всички обидни думички, които знаеш, само че не знам дали се сещаш, че с ограничените си темички и закърнял мозък не можеш да и стъпиш и на плюнките ако щеш. И аз не харесвам метъли, но ТОВА Е ФОРУМ И ВСЕКИ ИМА ЛИЧНО МНЕНИЕ, КОЕТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ МУ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ. Това беше от мен, сега с нетърпение очаквам да измислиш за какво да ме захапеш и мен.Първоначално написано от masterjedikiller
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
ave dobre ti ne si metal tova go odobrqvam ama q ne dei da mi darji6 takav ton ko 6a kaje6 aaa maПървоначално написано от Sophie
xaxaxa
spritee-ne6tata takiva kakvito sa![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
redbull - dava krilaaaaПървоначално написано от psycho_girl
Първоначално написано от masterjedikiller
Ще държа какъвто тон искам и освен тва на МА не може да ми говори никой, най малко ти или някой като теб.
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
KE4, KEEE4
ama ste zleee, kvo see vprqgate![]()
![]()
perkovci
![]()
![]()
![]()
6ta ti darja kav si iskam ton i ti govorq na ma 6tot sam te ebalПървоначално написано от Sophie
Първоначално написано от masterjedikiller
Ебал си ма кога преди да завършиш 1 клас или след това щото като гледам по-далече не си стигнал
xaxaxaxa
ama 4e zabavnuuu![]()
![]()
![]()
ami ko da se pravi ve4e e moderno da ebem ot rano nai kasno do pet godinkiПървоначално написано от Sophie
nali i az taka mislqПървоначално написано от psycho_girl