- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- vsi4ki metali sa gadni d1lgokosi pedali
Мн ти е малка пишката на 5 трудно ще си я вкарал на друго място различно от цокалцето.Първоначално написано от masterjedikiller
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
xaxaxa sme6ka siiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
i na teb ti e bila malka p-u-t-k-a-t-a i az za tova izpolzvah morkovПървоначално написано от Sophie
Ехехе,гад такава,обичам ви ей такива.Мога да ви слушам по цял ден...и пак няа ви разбера.Ти си зле бе.Грозни сме били.Смърдяли сме.Абе ай един к*р в гъза и толкова...
На теб не мога да разбера какъв ти е проблема, при положение, че не се занимаваме с теб. Не, че ако ме питаш що се занимавам с тоя прошляк и падам на неговото ниво мога да ти отговора де, ма като е толкова тъпа темата не я четеш и проблема е решен.Първоначално написано от psycho_girl
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
ami 4e kakviste ste ve q kaji az vidqh edin metal u na6to selo i toi smarde6e na kofa po zle ste i ot ciganite te smardq po-malkoПървоначално написано от midian
Ти не бери на мойта грижата аз добре се грижа за нея и не пускам въшливци като тебе покрай нея. И STOP от мене на идиотската тема че имам по-приятни неща за правена от тва да се забавлявам с твоите бисери.Първоначално написано от masterjedikiller
ave ne ve az prosto tuk si praq kefa no naistina sam protiv metalite !!! 6tut smurdut i sutonisti i si rejat viniteПървоначално написано от Sophie
Ти не бери на мойта грижата аз добре се грижа за нея и не пускам въшливци като тебе покрай нея. И STOP от мене на идиотската тема че имам по-приятни неща за правена от тва да се забавлявам с твоите бисери.[/quote:f8a6bce069]Първоначално написано от Sophie
i koe e po qkoto zanimanie dokato te ebat da pardi6 li uuu !!!
ama az da ne sam selo ve ti sega hodi da obira6 kofite i ostavi toq pravecПървоначално написано от exploitedteen
a ot kude si shtoto taka po akul kato te gledma mi mqzash na nekoe tupo malko selce deto azbukata ne znaqt...Първоначално написано от masterjedikiller
metulite ibli takiva i onakiva aide ne navlzai po navutre ...ama da sujelqvam vie 4algar4etata ste feshani...
ave as sam mo6noПървоначално написано от BeBencEto
i si 4atq s tebПървоначално написано от masterjedikiller
ne i na meni mi eПървоначално написано от priti_kiti
LIubo shte tepamПървоначално написано от masterjedikiller
pak si istreshtql ae v skype vednagicheski da si lafime
![]()
![]()
ama ne sam v nasПървоначално написано от BeBencEto
ama stam az sled malko si lqgam pribirai se vednagaПървоначално написано от masterjedikiller
![]()
Първоначално написано от BeBencEto
много тъпа тема ...хората просто правят своя избор за музика за дрехи и прически не виждам по какъв начин ти пречат те на теб и как сметна че са педали .. мисли ако искаш че са извън земни , но чесно да ти кажа сигурна съм че вапросните метъли са 100 пъти по свясни от теб ...
нещасник ! пускаи си анелия исе успокои !![]()
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
vsi4ki metali sa gadni d1lgokosi pedali
mi ne moje si4ki da sa mazni i prosti 4algadjii kato tebПървоначално написано от masterjedikiller
![]()
тебе май са те ритали метъли че така им беснееш![]()
или са те шибали по храстите, знам, че ти хареса, не се прави
алелуя.
em nqkoi metali sa naistina super zadrasteni i typi no ima nqkoi koito sa mnogo gotini horicapoznavam takiva
Хах. Мариане друг път, ако обичаш не се представяй като мен.
11 tochka deaktiven profil.
Бе момиче , земи малко помисли , дали това зависи от музиката , която слушат ?! Някои били така , други инак .. еее.. сякаш само тези , които слушат по-тежка музиката са така . Баси...Първоначално написано от MimityYy
П.П. Тая тема е направо за коша.. а на хора като автора -(завиждате на метълите , знам ви аз вас !!! )
![]()
![]()