- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- vsi4ki metali sa gadni d1lgokosi pedali
Между другото разочарована съм!!! През последните месеци не съм видяла нито един як метъл. И от там заключението ми - метъли съкс.
Saatana vittu perkele hate crew!
a teb azis e ebal bashta ti, a kondio iznesal maika ti v turciqПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Ей, излязъл един "пич" и почнал да сее умности. Незнам колко метъли познаваш, но очевидно нито един, защото тези, които познавам, са изключително сексуално активни () към другия пол.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Майка му стара, как само мразя някой да слага етикети просто ей така... До болка ми е писнало да се наричат тъпи хората, които слушат чалга, наркомани и гнусни метълите и така нататък. Аре, спрете се! Всички сме си хора, голяма работа, че някой слушал повече метъл и намира себе си в тая музика. Всеки има право на мнение, ако на някой даден метъл му е направил нещо, защо трявба да казва, че всички са гадни?! Аз нямам нищо против тях, слушам абсолютно всякаква музика, понякога и чалга. Уважавам всеки вид, има просто песни, които ми харесват и такива, които не ми харесват! Защо трябва да продължават такива тъпи спорове![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
май те засегнах ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
алелуя.