- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Челси-Левски
Аз лично съм навит ако не съм на стадиона да направим нещо таковаПървоначално написано от skate_warrior
Без лоши чувства разбира се
![]()
![]()
Е много ясноПредпочитам така, а не само да се заяждаме по темите
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Да бе става. Да се съберем на тепиха и заедно да се сбием като хората на един мач.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
Като се видим на живо, рано или късно, ще ти кажа всичко това, не се безпокой. Не съм от тези, които се отварят само по нета.Първоначално написано от skate_warrior
Друго си е очи в очи да обсъдиш нещата.![]()
Хаха ще се отваряме ли? Ок нямаш проблемиОтвръщам с това което получавам, така че..
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от skate_warrior
Еми да, отвърни на това, което аз ти давам- разговор очи в очи.![]()
2 греди...
още колко греди ще има във вратат на Левски?![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Както и се очакваше 1 на 0.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
дам... въпреки, че Левски играят доста добреЛипсват им удари към вратата, което не е много хубаво... да видим какво ще стане 2-рото полувреме
![]()
Игрят добре, но точно накрая на атаката всичко свършва и не могат да я завършат като трябва. Според мен това им е проблемът.
80.95.22.55
84.43.153.36
точно това казах и аз.. поне се опитахЛипсват им завършващите удари
![]()
2 на 0. Очаквам още 2-3 гола за Челси.
80.95.22.55
84.43.153.36
Е не...
Толкова уникални пропуски наведнъж не съм виждал отдавна...
3 на 0. За момента. Ако всичко върви по план трябва да вкарат още 1-2 гола да края на мача.
Мужду другото голям флуудер съм.![]()
80.95.22.55
84.43.153.36
Werder Bremen 1 - 0 Barcelona
Вердер води срещу Барса![]()
![]()
![]()
хахах Дрогба си направи хеттрика срещу Левски и сега му е гот![]()
След толкова много пропуски трябваше да се вкара поне веднъж. Честито.
80.95.22.55
84.43.153.36
какво им честитите? загубата ли? Хубав мач, но то се знаеше още преди това какъв ще е резултата..
хаха
Werder Bremen 1 - 1 Barcelona
89' [1 - 1] L. Messi
Levski Sofia 1 - 3 Chelsea
89' [1 - 3] M. Ognyanov
Тия са се наговорили кога да вкарат
![]()
![]()
![]()
Момчета вижте целия ма4 ги даржиме само контра-атаки и ги разбихме от игра ако бехме вкарали първи щеше да биеме ама ...
Но все пат усетете се това е Челси бе кфо искате вие не видехте ли на6те момчета кфо ги праеха ве Шевченко му разбиха лицето о6те отначало.
Честито Братя ЛЕВСКАРИ !!!
И к'во горд ли си, че на Шевченко са му разбили лицето?![]()
Държали сте ги на контра-атаки. Не е съвсем така, но ако не знаеш случайно такъв е стилът на игра на Челси. Не виждам какво гордост предизвиква това, което се случи с Шевченко.
80.95.22.55
84.43.153.36
"Това все пак е Челси"...Челси пък откога са голям отбор...пустиняци и пияници пълни...
Абе се пак са по силни от нас кфо искате нека цска да играт с челси да ги вида дупетата а и за тфа с шевченко просто ви покаам че нема лабаво тука ама секи си мисли разли4но![]()
Бре, ама то си е така, българина разбира от футбол, коли, жени...![]()