.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна

Концертът на Testamen, Helloween и Twisted Sister.

Я кажете. Ще има ли други хора на концерта? Кажете, че туко виж съм се срещнал с някой друг форумец.
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Оле.. моля те , после сложи някоя и друга снимка или клипче от концерта . И непременно да разказваш плссс [-o<

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    2-ма познати ще ходят! Този утре ли всъщност?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    2-ма познати ще ходят! Този утре ли всъщност?
    да.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Не говорим ли все пак за TestamenT?!

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Не говорим ли все пак за TestamenT?!
    Ами не ме интересува особено. Аз на тях и една песен не съм им чувал. А пък на Tuisted Sister съм чувал само една песен. Аз отивам най-вече заради Helloween.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Да бе, верно. Кфо ли те интересува някфа такава група... пф..
    Бтв Хелоуин може да имат яки песни, но са продажни лайна и правят шоу само ако снимат двд!

Град
    Варна
    Ами не ме интересуват особено. Виж ако ми хареса концерта им ще чуя албумите, иначе не.

Това с Helloween от личен опит ли го знаеш или си го чула само на приказки.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ми аз бях на концерта, който снимаха за Двд. И беше як, признавам.
    После говорих с хора, които са наистина фенове на Хелоуин и не биха псували по концерта им току така, тааа... тези хора са били на предишния концерт и казаха, че поведението им е било гадно и не са се накефили. Факт.

Град
    Варна
    Надявам се просто тогава да не са били на кеф, а утре да са на кеф и да е яко. Все пак заради тях давам 40 лева, не заради Twisted Sister или Tastement.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аре научи смотаното име поне. TESTAMENT!
    Надявай се да са им платили достатъчно и да са на кеф, дамз.
    И да оплакнеш окото с барабаниста от мое име..

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    С удоволствие бих отишла, но утре заминавам за Русия, та се получава някво кухо. Една група приятели ще ходят на концерта...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Повече от фен
    По дяволите, нито на този концерт отидох, нито на Thrash Till Death ще ида!!! Ама така е като съм смотана и се съобразявам с продажни копелета!!!

Град
    Варна
    Her Infernal Majesty,
    не съжалявай, защото не беше нещо особено.

На 25 - останах горе долу разочарован, но имаше моменти, които даста ми харесаха.

Testament - влязох посредата. Чух 5-6 песни и останах доста доволен и смятам да потърся песните им.

Helloween - бях с доста големи очаквания, но Helloween ме разочароваха. Щяха да бъдат добре, ако не беше вокала им, който според мен на моменти дори дразнеше и високите тонове не ги взимаше много, много добре.

Twisted Sister - бяха по двсякаква критика. Интсруметала беше зле, а пък вокала... по-добре изобщо да не беше почвал да пее. Трягнах си след "We're Not Gonna Take It"

на 26 - Тотално разочарован като изключим Claymore. Освен това разбрах, че концерта е продължил до много късно, което смятам че е голяма грешка.

Claymore - Това беше една от подгряващите групи и доста ми хареса. Не съм сигурен, че точно така се казваше групата, но смятам да я потърся и да изтегля нещо тяхно.

Следващите 2-3 подгряващи групи на нищо не мязаха. Нямаше никаква мелодия. Изобщо не знам за какво са ги взели тези групи само, за да запълват времето.

Mystical Circle - Изобщо не ми харесаха. Пак никаква мелодия. Подгряващите бяха по-добри от тях.

Destruction - Вече бях уморен, не издържах звука, беше ми скучно и музиката не ми харесваше. затова седнах на пеиките отзад и точно тогава някакви тъпаци пуснаха много яко пресвяткащи светлини в очите ми. Вследствие, на което не издържах и си тръгнах 20 минути след като почнаха Destruction. Един познат каза, че много му харесали, въпреки че сопред мен нямаше никаква мелодия в песните им.

Napalm Death
    - изобщо не стигнах до тях, а и както чух до колко часа е продължило хубаво, че не съм останал да ги слушам.

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Her Infernal Majesty,
    не съжалявай, защото не беше нещо особено.

На 25 - останах горе долу разочарован, но имаше моменти, които даста ми харесаха.

Testament - влязох посредата. Чух 5-6 песни и останах доста доволен и смятам да потърся песните им.

Helloween - бях с доста големи очаквания, но Helloween ме разочароваха. Щяха да бъдат добре, ако не беше вокала им, който според мен на моменти дори дразнеше и високите тонове не ги взимаше много, много добре.

Twisted Sister - бяха по двсякаква критика. Интсруметала беше зле, а пък вокала... по-добре изобщо да не беше почвал да пее. Трягнах си след "We're Not Gonna Take It"

на 26 - Тотално разочарован като изключим Claymore. Освен това разбрах, че концерта е продължил до много късно, което смятам че е голяма грешка.

Claymore - Това беше една от подгряващите групи и доста ми хареса. Не съм сигурен, че точно така се казваше групата, но смятам да я потърся и да изтегля нещо тяхно.

Следващите 2-3 подгряващи групи на нищо не мязаха. Нямаше никаква мелодия. Изобщо не знам за какво са ги взели тези групи само, за да запълват времето.

Mystical Circle - Изобщо не ми харесаха. Пак никаква мелодия. Подгряващите бяха по-добри от тях.

Destruction - Вече бях уморен, не издържах звука, беше ми скучно и музиката не ми харесваше. затова седнах на пеиките отзад и точно тогава някакви тъпаци пуснаха много яко пресвяткащи светлини в очите ми. Вследствие, на което не издържах и си тръгнах 20 минути след като почнаха Destruction. Един познат каза, че много му харесали, въпреки че сопред мен нямаше никаква мелодия в песните им.

Napalm Death
    - изобщо не стигнах до тях, а и както чух до колко часа е продължило хубаво, че не съм останал да ги слушам.
    Ах... по това ,което чета май наистина няма място за съжаление...
    Сериозно ли Helloween и Twisted Sister са били толко зле?
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си