- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- според вас сексът на коя възраст(и след нея) е приемлив?
казвайте мненийцасорка ако темата се повтаря(няма начин да не се повтаря) ама реших да турна и анкетка тука
![]()
На 16-17г.
Мисля,че е нормално от 16г. нагоре
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
na 16
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
i az takaПървоначално написано от Lorraine
![]()
След 16 според мен е приемливо. Мисля, че 16 е допустима минимална граница за секс.
xax as pak smqtam 4e ot 14 ve4e moje))
Ако имаш цикъл от 11 годишна възраст, физически няма голям проблем да правиш секс на 14, но темите: "От свирка/анален секс забременява ли се" са точно от такива момичета.
Към 17 годишна възраст. И все пак - когато придобиеш добра сексуална култура. ДА си информиран относно забременяването, болестите и т.н.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
В днешно време се води за нормално момичетата и момчетата да го правят на по 12-13.Най-приемливо е спопред мен да го направиш на 16,ако и готов,а не защото така трябва.
12 - 14 - за жените
16 - 18 - за мъжете
az mislq 4e 17 godini e normalno
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Дам...Първоначално написано от SinisterDoll
![]()
От 16 нагоре.
от 16 и нагоре мисля че е нормално
Mmm mislq che nai dobre e kogato se chustvahs gotov nqkoi moje da ne e gotov do 20 godini nqkoi da reshi da pravi sex oshte na 13-14.Vsichko e vupros na lichno mnenie..Spored men 15 goredolo e podhodqshta vuzrast
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми , по мое лично мнение - 15 и нагоре![]()
mii 16-17mnoo se nerfa naaaaa takifa 4afeta koit sa mi tragnali na poo 12 -14 godini miiii se e**t!!!! bili gotofi se 1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368
Мисля,че на 15 години е приемливо да се започне полов живот,но не е задължително,разбира се.Според мен най-добре е на 17-18 години,но на 15 е приемливо.
Аз го направих на 14,но според мен на 16 е една добра възраст за секс,не и по рано!
според мене най-добре е 16-17 годишна възраст.
"Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
Мартин Лутър Кинг, Младши!
mi i az sam na mn 4e na 16 e dopustimo sudq ot i4en opit no vseki sam precenqva stiga da ima dstatu4no razum da osuznae otgovornostta
i as smqtam 4e ot 15- nagore e podhodqshta vuzrast
кви 15 кви 16 Аз съм на 16 и съм нямал приятелка досега а вие за секс ми говорите. След 18 е най-нормално.