- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- според вас сексът на коя възраст(и след нея) е приемлив?
Spored men ot 15 nagore e normalno
14+
Don't hate the player , hate the GAME!
15
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Първоначално написано от xaxo_xixi
moq nevinnost i greh.....
sydeiki po napisanoto gosta e ili :Първоначално написано от Анонимко
1. typo lape ot jenski pol s kurvenski naklonnosti
2. typo lape ot myjki pol, tip gyzar bez osnova model 91-92 godina
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
az li4no go napravih na 14 no mislq 4e sgre6ih16+ e normalnata vyzrast za sex spored mene
Аз мисля,че трябва да е след 18,но гласувах за 16,защото все пак ми се струва допустимо за тези дето бързат повечко или пък си имат някаква връзка.Секс се прави,когато си достатъчно зрял,ама не от сорта аз съм готова-е*е ми се.А да покажеш зрялостта си чрез използване на предпазни средства и да имаш познания за венерически болести и забременяване.На 16 някой може да ги имат вече-аз на 16 нямах,ама аз съм по-друго поколение.А и в моето семейство тази тема е табу-до ден днешен за секс не се говори!Но под 16-ужас та ти си дете!
16-17. Там ми се вижда ОК. Иначе да почнеш на около 11-12 си е егати и тъпото.
16 - 17![]()
14-15
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
i az sam na tvoeto mnenie li4no az sam na 15 no ne si se predstavqm dogodina da se hvarlq na nqkoi taka 4e moqta granica e 17 ai tva da go na pravi6 na 13-14 godi6na vazrast e palna idiot6tina i lipsa na razumПървоначално написано от maini4ka_sladka
![]()
Dobre si4ki na 16 godini seki zapo4va kogato si e gotov seki si zapo4va po kuvto si na4in iska se mi edno tova deto si4kite ste otgovorili na 16 ste go napravili to4no na 16 i nemislq 4e trqbva da se kritikuvat tezi na po 14 15 te sa si reshili togava i tova e a ne da po4nete s tupite repliki ot sorta na vari da si igraesh na detskata ploshtadka navyn sex trugnala da mi prai ...prosto nqma smisal seki si reshava samostoqtelno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
seki si ima pravo na svoq IZBOR ne go zabravqite!!!!!!!!!!!!!!!
No matter where you go, there they are...
KOgato 4ovek se 4uvstva gotovNO msilq 4e 16 godini e dobur startne i po malko ot 16
18+
Първоначално написано от Chiana
![]()
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше