.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Бъчка в гърдата

Аз съм момче на 14 .от няколко седмици в дясната си гърда напипвам бучка .Боли ме като я докосна възможно ли е това да е рак ? благодаря предварително

Голям фен
    До колкото съм чела от рака на гърдата са застрашени жени над 20 годишна възраст с тенденция нарастване на риска с годините.От рак на гърдата заболяват и мъже,което означава че всичко е възможно и трябва веднага да съобщиш на вашите или сама да отидеш на лекар колкото се може по-бързо
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мила, не искам да те стряскам, обаче трябва ВЕДНАГА да отидеш на лекар. Има вероятност това да е рак на гърдата. Вярно е, че се среща най-вече при жени над 20 години, но болестта може да бъде предавана и наследствено. Има фактори които водят до това заболяване и при малдите хора. Сега и а да те успокоя малко. Такива бучки често се получават от неудобните сутиени, които са проектирани така, че банелите са твърди и големи и твърде неудобни. Гърдите са нежна област и лесно могат да се наранят от постоянни проблеми с банелите. Въпреки това не може да се знае нищо със сигурност, така че най-добре отиди на лекар.
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Guest
    toi e mom4e a ne momi4e.4etete po vnimatelno de

оле верно ве...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

rak edva li,no nqkakvo mastno natrupvane,nz otidi na lekar,moje da e seriozno.uspeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си